35mm f/1,2 ED AS UMC CS til Sony E

Samyang 35mm f/1,2 ED AS UMC CS til Sony E

1028271
4 690 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Bestillingsvare
Bestillingsvare

Verdipakke

35mm f/1,2 ED AS UMC CS til Sony E
UV-filter L395 SMC 62 mm
Fremre objektivdeksel Snap-On 62 mm
5 298 NOK
35mm f/1,2 ED AS UMC CS til Sony E
Polarisasjonsfilter sirkulært C-PL HUC Pro Nano
UV-filter Pro Nano HUC 62 mm
6 888 NOK

Meget lyssterkt normalobjektiv til speilløse APS-C-kameaer

Laget for speilløse kameraer med APS-C-brikke og gir et overraskende lite og lett objektiv, tross den store blenderåpningen.

Fordeler

  • Meget høy lysstyrke, F/1,2
  • Lett og lite i forhold til lysstyrken
  • UMC-coating for bedre motlysegenskaper
  • Asfærisk linseelement for høyere bildekvalitet
  • Sirkulær blender med 9 blander for finere bokeh

Lyssterkt normalobjektiv

Objektivet tilsvarer et klassisk 50mm-objektiv når det monteres på en APS-C-kamera, og sammen med den store lysstyrken gir deg meget gode muligheter for å jobbe med tydelig bakgrunnsuskarphet. Lysstyrken hjelper til å få klare bilder, selv når lyset blir svakt.

Liten og lett

Samyang har designet dette objektivet spesielt for speilløse kameraer. På den måten kan objektivet gjøres lite i forhold til lysstyrken på f/1,2.

Vakker bokeh og nøyaktig fokuskontroll

Utstyrt med 9 avrundete blenderlameller, gjengis de uskape områdene mykt og pent, så objektivets lysstyrke kan utnyttes til det maksimale. En bred fokusring med myk justering hjelper til, og gjør det lett å stile fokus. Dagens speilløse kameraer har en rekke teknikker for å hjelpe brukeren til å stille skarpheten rett med manuelle objektiver.

Asfæriske linser og UMC coating

For å kunne levere maksimal bildekvalitet på største blender, er objektivet utstyrt med to asfæriske linser og ett ED-element i fronten. Det holder bildekvaliteten høy, selv på største blender, og hindrer fargefeilbrytniger. For øvrig består objektivet av 9 linser i sju grupper.

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.