35mm f/1,4 AS UMC til Sony E

Samyang 35mm f/1,4 AS UMC til Sony E

1009262
5 990 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Bestillingsvare
Bestillingsvare

Samyang MF 35/1,4 AS UMC
Den sofistikerte optikken fra Samyang er oppbygd med tolv elementer ordnet i ti grupper. En asfærisk linse minsker risikoen for kromatisk aberrasjon. Objektivet gir bilder med høy kontrast og god fargegjengivelse. Dette objektivet er utviklet for å passe på systemkameraer med liten sensor. Perfekt brennvidde for landskapsfotografering. Samme objektiv, montert på kameraer med APS-C sensos kommer til å fungere utmerket som et 50mm objektiv.

Ikke glem!
Kjøp et nøytralt filter (UV eller Skylight) for å beskytte objektivets frontlinse.

Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev!

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.