Det virker som at du bruker en gammel nettleser, det kan føre til at alt ikke fungerer eller ser ut som det skal gjøre.

50mm f/1.4 AS UMC til Fuji X

Samyang 50mm f/1.4 AS UMC til Fuji X

1017102
4 610 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Bestillingsvare

Mer optikk for pengene skal du lete lenge etter. Samyang 50mm f/1.4 AS UMC med manuell fokus gir deg maksimal valuta.

  • Svært høy optisk kvalitet
  • Manuell fokus
  • Lyssterkt

Kort tele for fotografering i svakt lys
Dette faste Samyang-objektivet har en brennvidde på 50mm og en største blender på f/1,4. Det passer både til fullformatkameraer men også for mindre bildebrikker. Objektivet er glimrende i svakt lys og når du ønsker liten dybdeskarphet for å separere motivet fra bakgrunnen og få en vakker bokeh.

Optikken består av ni linseelementer i seks grupper med ett asfærisk og ett hybridasfærisk element. for å sikre høy kontrast og god fargegjengivelse har alle linseelementer UMC antirefleksbehandling. Kun manuell fokus.

Leveres med objektivveske og solblender.

@scandinavianphoto_no

Vi hjelper deg å ta bedre bilder! Utstyr, inspirasjon, kunnskap og råd innen fotografering og video. #Scandinavianphoto_no

Følg

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.