Samyang 50mm T1.3 AS UMC CS Cine til Fuji X
Samyang 50mm T1.3 AS UMC CS Cine til Fuji X
Samyang 50mm T1.3 AS UMC CS Cine til Fuji X
Artikkelnummer: 1021835

Samyang 50mm T1.3 AS UMC CS Cine til Fuji X

50mm T1.3 AS UMC CS Cine til Fuji X

Nettlager
Bestilles fra leverandør til deg
Butikklager:
5 490 NOK
Fri frakt ved kjøp over 1 000 kroner
Kjøp nå og betal innen 14 dager
Personlig service og ekspertrådgivning

50mm T/1,3 Cine AS UMC CS til Fuji X
Med dette objektivet fra Samyang får du glimrende foto- og videokvalitet også i svakt lys. Objektivet har manuell fokusering og er laget spesielt for video.

Med både fokusring og blenderring på objektivet har du full kontroll. Blenerringen er lydløs og trinnløs. Det store lysinnslippet gir deg full kontroll over dybdeskarphet og lar deg filme under alle lysforhold.

Objektivet har 9 linseelementer i 7 grupper, inkludert 2 asfæriske linser som gjør at du får en fantastisk høy oppløsning gjennom hele bilde. For å optimalisere lysinnslippet og minimere reflekser og ghosting benytter Samyang Ultra Multi Coating.

Leveres med solblender.

Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på ny teknologi! I vårt nyhetsbrev gir vi deg eksklusive tilbud, siste nytt fra ledende merker i bransjen og massevis av inspirasjon. Ved å abonnere på vårt nyhetsbrev godtar du at dine personopplysninger vil bli behandlet i henhold til våre retningslinjer for personvern.