Samyang 50mm T1.3 AS UMC CS Cine til Fuji X

50mm T1.3 AS UMC CS Cine til Fuji X

1021835
5 490 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Bestillingsvare
Fri frakt ved kjøp over 1 000 kroner
Kjøp nå og betal innen 14 dager
Personlig service og ekspertrådgivning
Bestillingsvare

Verdipakke

50mm T1.3 AS UMC CS Cine til Fuji X
UV-filter Pro Nano HUC 62 mm
Polarisasjonsfilter sirkulært C-PL HUC Pro Nano
7 688 NOK

50mm T/1,3 Cine AS UMC CS til Fuji X
Med dette objektivet fra Samyang får du glimrende foto- og videokvalitet også i svakt lys. Objektivet har manuell fokusering og er laget spesielt for video.

Med både fokusring og blenderring på objektivet har du full kontroll. Blenerringen er lydløs og trinnløs. Det store lysinnslippet gir deg full kontroll over dybdeskarphet og lar deg filme under alle lysforhold.

Objektivet har 9 linseelementer i 7 grupper, inkludert 2 asfæriske linser som gjør at du får en fantastisk høy oppløsning gjennom hele bilde. For å optimalisere lysinnslippet og minimere reflekser og ghosting benytter Samyang Ultra Multi Coating.

Leveres med solblender.

Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev!

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.