Samyang 7.5mm f/3.5 UMC Fisheye svart til Micro 4/3
Artikkelnummer: 318625

Samyang 7.5mm f/3.5 UMC Fisheye svart til Micro 4/3

Nettlager
Bestilles fra leverandør til deg
Butikklager:
3 485 NOK
Fri frakt ved kjøp over 3 000 kroner
Kjøp nå og betal innen 14 dager
Personlig service og ekspertrådgivning
SAMYANG 7,5MM Fish Eye for Micro Four Thirds systemet. Samyang 7.5mm F3.5 UMC Fish-eye MFT er en ultra vidvinkel for Micro Four Thirds systemet som gir en bildevinkel på 180°. Objektivet har manuell fokus og er meget kompakt. Den optiske kvaliteten er meget bra og Samyang 7,5mm Fish-eye er det første objektivet i en fremtidig serie til Micro Four Thirds systemet. Objektivet leveres i både sort og sølv utgave. Objektivprodusenten Samyang har vært en ledende koreansk produsent av optikk bl.a TV-kameraer siden 1972. De leverer i dag optikk til mange forskjellige områder, alt fra profesjonelle TV kameraer, overvåkningsutstyr og ikke minst optikk til moderne digitale SLR og videkameraer. Den optiske og mekaniske kvaliteten har blitt bekreftet gjennom topp tester over hele verden. Alle objektivene har manuell fokusering og er laget i solide materialer for maksimal holdbarhet og kvalitet. Objektivtype Fish-eye Brennvidde 7.5mm Maksimum blender F3.5 Bildevinkel Diagonal 180 grader Minimum fokus avstand 0,09m Minimum Blender F22 Antall blenderlameller 6 Fokusering Manuell Linse konstruksjon 9 elementer, 7 grupper Filter diameter Ingen filterfatning Kamera fatning Micro Four Thirds Mål 48.3mm x 60mm Vekt 197g
Teknologi for kreative mennesker er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på hva som skjer i teknologibransjen! Hvis du skriver inn e-postadressen din og begynner å abonnere, godtar du å motta nyhetsbrev fra Scandinavian Photo. Som abonnent får du eksklusive tilbud, siste nytt fra ledende varemerker i bransjen og massevis av inspirasjon til e-posten din.

Ditt samtykke er frivillig og du kan når som helst melde deg av eller trekke tilbake samtykket ditt. Les mer om vår behandling av personopplysninger og dine rettigheter i vår personvernerklæring.

Handlevogn

Handlevogn

Din handlevogn er tom!

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Liker

Liker

Ønskelisten er tom

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Del handlevogn

Lagre lenken til senere, send den til en venn eller del den i communityet.

Navngi handlevognen
Lenke til handlevognen