7.5mm f/3.5 UMC Fisheye svart til Micro 4/3

Samyang 7.5mm f/3.5 UMC Fisheye svart til Micro 4/3

318625
3 590 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Bestillingsvare
Bestillingsvare

Verdipakke

7.5mm f/3.5 UMC Fisheye svart til Micro 4/3
Pusseklut Photo Microklear Cloth
L-R7 kamerahusdeksel + bakre objektivdeksel til Micro 4/3
3 758 NOK
SAMYANG 7,5MM Fish Eye for Micro Four Thirds systemet. Samyang 7.5mm F3.5 UMC Fish-eye MFT er en ultra vidvinkel for Micro Four Thirds systemet som gir en bildevinkel på 180°. Objektivet har manuell fokus og er meget kompakt. Den optiske kvaliteten er meget bra og Samyang 7,5mm Fish-eye er det første objektivet i en fremtidig serie til Micro Four Thirds systemet. Objektivet leveres i både sort og sølv utgave. Objektivprodusenten Samyang har vært en ledende koreansk produsent av optikk bl.a TV-kameraer siden 1972. De leverer i dag optikk til mange forskjellige områder, alt fra profesjonelle TV kameraer, overvåkningsutstyr og ikke minst optikk til moderne digitale SLR og videkameraer. Den optiske og mekaniske kvaliteten har blitt bekreftet gjennom topp tester over hele verden. Alle objektivene har manuell fokusering og er laget i solide materialer for maksimal holdbarhet og kvalitet. Objektivtype Fish-eye Brennvidde 7.5mm Maksimum blender F3.5 Bildevinkel Diagonal 180 grader Minimum fokus avstand 0,09m Minimum Blender F22 Antall blenderlameller 6 Fokusering Manuell Linse konstruksjon 9 elementer, 7 grupper Filter diameter Ingen filterfatning Kamera fatning Micro Four Thirds Mål 48.3mm x 60mm Vekt 197g
Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev!

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.