85mm f/1,4 til Canon EF

Samyang 85mm f/1,4 til Canon EF

1042750
  • Høy lysstyrke i kombinasjon med brennvidde gir liten dybdeskarphet
  • Høy prestasjon i et kompakt objektiv, utmerket for portrettbilder
  • Værtett, veier under 500 g og er kun 7,2 cm langt
  • Dual LSM-autofokus gir stille, rask og effektiv fokusering
7 990 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Bestillingsvare
Bestillingsvare

Verdipakke

85mm f/1,4 til Canon EF
Pusseklut Photo Microklear Cloth
Rengjøringskit Cleaning Kit White
8 508 NOK
85mm f/1,4 til Canon EF
L-R1 kamerahusdeksel + bakre objektivdeksel til Canon EF
UV-filter Pro Nano HUC 72 mm
9 158 NOK

Kompakt portrettobjektiv for fullformat

Samyang AF 85mm f/1,4 er ett kompakt portrettobjektiv for fullformats-DSLR. Objektivet har en rask autofokus og værtetting, som sammen med den lave vekten og korte lengden gjør den utmerket til fotografering i mange situasjoner. 

Fordeler:

  • Kompakt størrelse og lav vekt
  • Værtett
  • Effektiv autofokus
Objektivet består av 9 linselementer i 7 grupper hvorav ett hybridasfærisk for best mulig prestasjon ved full blenderåpning.

Kompakt størrelse og lav vekt

Objektivet veier under 500 g og er ca 7,2 cm langt, noe som gjør det til et svært kompakt portrettobjektiv, spesielt med tanke på lysstyrken.

Værtett

Værtetnigen lar deg bruke objektivet i litt tøffere miljøer, spesielt utendørs når vann eller støv er elementer du vil ha med i bildet.

Effektiv autofokus

Dual LSM (Linear Supersonic Motor) gir en effektiv, rask og stille autofokus. Objektivet er utstyrt med en AF/MF-omkobler.

 

Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev!

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.