8mm f/3.5 Asph IF MC Fisheye CSII DH til Nikon

Samyang 8mm f/3.5 Asph IF MC Fisheye CSII DH til Nikon

1003243
3 990 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Bestillingsvare
Bestillingsvare

Verdipakke

8mm f/3.5 Asph IF MC Fisheye CSII DH til Nikon
Pusseklut Photo Microklear Cloth
L-R2 kamerahusdeksel + bakre objektivdeksel til Nikon F
4 158 NOK

Samyang 8/3,5 ASPH IF MC Fisheye CS
Et fisheye-objektiv som kan brukes på både fullformatssensor og APS-C. På en fullformatssensor skaper objektivet en vignettering, men tar du av den medfølgende solblenderen blir vignetteringen helt sund. På en APS-C-sensor med 1,5 i brennviddefaktor blir synsfeltet 180 grader, og på 1,6x brennviddefaktor blir det 167 grader.

@scandinavianphoto_no

Tech for creative people. Tag @scandinavianphoto_no or #scandinavianphoto_no for a chance to get reposted in our feed! 📸

Følg

Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!

Abonner på vårt nyhetsbrev!

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.