Samyang AF 14mm f/2,8 F til Nikon
Samyang AF 14mm f/2,8 F til Nikon
Samyang AF 14mm f/2,8 F til Nikon
Artikkelnummer: 1040689

Samyang AF 14mm f/2,8 F til Nikon

Vidvinkelobjektiv med autofokus til Nikon FX fullformat

Nettlager
Bestilles fra leverandør til deg
Butikklager:
  • Høy lysstyrke
  • Relativt kompakt
  • Autofokus
9 290 NOK
Fri frakt ved kjøp over 1 000 kroner
Kjøp nå og betal innen 14 dager
Personlig service og ekspertrådgivning

Samyang 14mm f/2.8 for Nikon F er et lyssterkt vidvinkelobjektiv med autofokus for Nikon fullformatkameraer med speil og er perfekt når du trenger en vidvinkel, som landskaps- eller innendørsfotografering.

Fordeler:

  • Høy lysstyrke
  • Relativt kompakt
  • Autofokus
  • Værbestandig og solblender
  • HR, ED og UMC

Høy lysstyrke

Den høye lysstyrken gjør det lettere for kameraet å samle mye lys på kort tid, noe som gjør det lettere når du skal fotografere om natten. Lysstyrken er også med på å holde lukkerhastighetene nede for å fryse bevegelsene

Relativt kompakt

Sammenlignet med zoomobjektiver med samme bildevinkel og lysstyrke, er Samyang 14mm f/2.8 relativt kompakt og lett objektiv, noe som gjør den ideell for deg som vil ha den med på farten, men uten å gå på kompromiss med bildekvaliteten.

Autofokus

Samyang er allerede kjent for sine manuelle objektiver, men dette er det første objektivet fra Samyang med autofokus for Canon EF fullformat DSLR-kameraer. Autofokus gjør at objektivet fungerer raskere og gjør det mye enklere å fotografere bevegelige objekter.

Værtetning og UMC-belegg

Med en værbestandig konstruksjon er objektivet i stand til å utsettes for tøffere miljøer som regn, snø og støv. Den permanent monterte bakgrunnsbelysningsbeskyttelsen beskytter mot strølys og beskytter til en viss grad frontlinsen mot skade. På grunn av den konvekse frontlinsen og mangelen på en filtertråd, er objektivet ikke kompatibelt med standardfiltre.

HR, ED og UMC

Objektivet består av 15 linseelementer i 10 grupper, hvorav to asfæriske linser som sørger for lav forvrengning, fire linser av HR-glass og en linse i ED-glass som motvirker fargeblødning. Linsen har også et UMC-belegg som vil motvirke slør og spøkelseseffekter som oppstår fra indre refleksjoner i linsen. Dette er spesielt interessant på et vidvinkelobjektiv som tar inn lys fra mange forskjellige retninger.

Teknologi for kreative mennesker er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på hva som skjer i teknologibransjen! Hvis du skriver inn e-postadressen din og begynner å abonnere, godtar du å motta nyhetsbrev fra Scandinavian Photo. Som abonnent får du eksklusive tilbud, siste nytt fra ledende varemerker i bransjen og massevis av inspirasjon til e-posten din.

Ditt samtykke er frivillig og du kan når som helst melde deg av eller trekke tilbake samtykket ditt. Les mer om vår behandling av personopplysninger og dine rettigheter i vår personvernerklæring.

Handlevogn

Handlevogn

Din handlevogn er tom!

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Liker

Liker

Ønskelisten er tom

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Del handlevogn

Lagre lenken til senere, send den til en venn eller del den i communityet.

Navngi handlevognen
Lenke til handlevognen