AF 14mm f/2,8 F til Nikon

Samyang AF 14mm f/2,8 F til Nikon

1040689
7 790 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Bestillingsvare
Bestillingsvare

Verdipakke

AF 14mm f/2,8 F til Nikon
Pusseklut mikrofiber
Rengjøringskit Cleaning Kit White
8 308 NOK
AF 14mm f/2,8 F til Nikon
Bakdeksel for Objektiv LF-4
Pusseklut Photo Microklear Cloth
8 028 NOK

Vidvinkelobjektiv med autofokus til Nikon FX fullformat

Samyang 14mm f/2.8 til Nikon F er et lyssterkt vidvinkelobjektiv med autofokus til Nikons fullformatskameraer med speil, og passer utmerket når du trenger en bred bildevinkel som f.eks. ved landskap eller fotografering innendørs.

Fordeler:

  • Høy lysstyrke
  • Relativt kompakt
  • Autofokus
  • Værtetting og solblender
  • HR, ED og UMC

Høy lysstyrke

Den høye lysstyrken gjør det lettere for kameraet å samle inn mye lys på kort tid, noe som hjelper deg som vil fotografere på natten. Lysstyrken hjelper deg også til å holde lukkertiden nede for å fryse bevegelser.

Relativt kompakt

Sammenlignet med zoomobjektiv med samme bildevinkel og lysstyrke er Samyang 14mm f/2.8 et relativt kompakt og lett objektiv, noe som gjør at det passer utmerket for deg som vil ta det med på reisen, uten å gå på kompromiss med bildekvaliteten.

Autofokus

Samyang er fra før av kjent for sine manuelle objektiver, men dette er det første objektivet fra Samyang med autofokus til Canons EF fullformats DSLR-kameraer. Autofokusen gjør objektivet raskere, og hjelper deg når du vil fotografere ting som beveger seg.

Værtetting og UMC-coating

Med en værtett konstruksjon tåler objektivet å utsettes for tøffere miljøer som regn, snø og støv. Den fastmonterte solblenderen beskytter mot strølys, og beskytter til en viss del frontlinsen mot skader. På grunn av den konvekse frontlinsen og mangelen på filtergjenge er objektivet ikke kompatibelt med vanlige filtere.

HR, ED og UMC

Objektivet består av 15 linseelementer i 10 grupper, hvorav to stk asfæriske linser som sikrer lav forvrengning, fire linser HR-glass og en linse i ED-glass som motvirker fargeblødninger. Objektivet har også en UMC-coating som skal motvirke lysslør som oppstår av interne refleksjoner i objektivet. Dette er spesielt interessant på et vidvinkelobjektiv som tar inn lys fra mange ulike retninger.

[TEXT1022418025]

Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev!

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.