AF 35mm f/2,8 for Sony FE

Samyang AF 35mm f/2,8 for Sony FE

1034781
  • Kompakt og lite
  • Rask, stille autofokus
  • Passer til mange situasjoner
2 890 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Finnes på nettlager

Verdipakke

AF 35mm f/2,8 for Sony FE
Fremre objektivdeksel Snap-On 49 mm
Polarisasjonsfilter sirkulært C-PL HUC Pro Nano
3 848 NOK

Kompakt og lyssterk 35mm med AF

Samyang AF 35mm f/2,8 FE er et kompakt og lyssterkt 35mm objektiv med autofokus, spesielt laget for Sony A7 og A9-seriene.

Fordeler:

  • Ekstremt kompakt
  • Autofokus
  • Blender f/2,8

Den kompakte formen sammen med en høy lysstyrke og et design spesielt laget til Sony A7/A9 gir deg muligheten til et veldig lite og lett kamera med fullformatssensor. Perfekt for daglig fotografering der du ønsker smidighet, lav vekt og bildekvalitet i en og samme kombinasjon.

Leveres med:

  • Fremre- og bakre objektivdeksel

 

@scandinavianphoto_no

Tech for creative people. Tag @scandinavianphoto_no or #scandinavianphoto_no for a chance to get reposted in our feed! 📸

Følg

Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!

Abonner på vårt nyhetsbrev!

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.