Samyang AF 75mm f/1,8 Fuji X
Samyang AF 75mm f/1,8 Fuji X
Samyang AF 75mm f/1,8 Fuji X
Samyang AF 75mm f/1,8 Fuji X
Samyang AF 75mm f/1,8 Fuji X
Samyang AF 75mm f/1,8 Fuji X
Artikkelnummer: 1059138

Samyang AF 75mm f/1,8 Fuji X

Lyssterkt portrettobjektiv med enestående ytelse

Nettlager
Bestilles fra leverandør til deg. Levering innen 5-9 dager
Butikklager:
 • Kompakt og lett
 • Perfekt for portrett- og livsstilsfotografering
 • Utmerket optisk ytelse
5 590 NOK
Fri frakt ved kjøp over 1 000 kroner
Kjøp nå og betal innen 14 dager
Personlig service og ekspertrådgivning

Samyang AF 75 mm f/1,8 portrettobjektiv veier bare 257 g og er bare 69,3 mm langt, og skaper en perfekt balanse mellom portabilitet og enestående ytelse. Objektivet kompletterer perfekt den elegante designen til Fujifilm-kameraer. Forvent skarpe bilder med virkelig fin bakgrunnsuskarphet takket være objektivets 9 blenderblader.

Fordeler

 • Kompakt og lett
 • Perfekt for portrett- og livsstilsfotografering
 • Utmerket optisk ytelse
 • Rask, lydløs autofokus
 • Kremet naturlig bokeh
 • Værforseglet

Enkel å bruke selv i tøffe værforhold

Objektivet har en fokusring med mikromønster som gir et godt grep og værforsegling som sikrer bruk i tøffe værforhold og beskytter objektivet mot lett regn, snø og støv.

Rask og lydløs autofokus

Objektivet har Samyangs raske lineære STM (stepping motor) motor, som gir fotografer og videografer roligere og mer presis kontroll over fokuseringen.

Avansert konstruksjon

Den nye linsekonstruksjonen består av 10 elementer i 9 grupper, med 2 HR og 3 ED spesialglasselementer innebygd i den optiske konstruksjonen for å minimere kromatisk aberrasjon og forvrengning og gi skarpere bilder. UMC (Ultra Multi Coating) brukes på linseelementene for å redusere overflaterefleksjoner, forhindre flare og spøkelser og gi bedre lysgjennomgang og kontrast. En blenderåpning med 9 blader gir en myk, kremaktig bokeh som fremhever motivet og skaper en følelse av dybde i bildet. En tilpasset bryter på siden av objektivet lar brukeren gjøre funksjonsinnstillinger.

Leveres med

 • Samyang AF 75mm f/1,8
 • Fremre og bakre objektivdeksel
 • Solblender
Teknologi for kreative mennesker er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på hva som skjer i teknologibransjen! Hvis du skriver inn e-postadressen din og begynner å abonnere, godtar du å motta nyhetsbrev fra Scandinavian Photo. Som abonnent får du eksklusive tilbud, siste nytt fra ledende varemerker i bransjen og massevis av inspirasjon til e-posten din.

Ditt samtykke er frivillig og du kan når som helst melde deg av eller trekke tilbake samtykket ditt. Les mer om vår behandling av personopplysninger og dine rettigheter i vår personvernerklæring.

Handlevogn

Handlevogn

Din handlevogn er tom!

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Liker

Liker

Ønskelisten er tom

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Del handlevogn

Lagre lenken til senere, send den til en venn eller del den i communityet.

Navngi handlevognen
Lenke til handlevognen