MF 85mm f/1.8 ED UMC CS til Sony E

Samyang MF 85mm f/1.8 ED UMC CS til Sony E

1040829
4 090 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Bestillingsvare
Bestillingsvare

Kompakt portrettobjektiv for speilløse systemkameraer med APS-C-sensor

Samyang MF 85 f/1,8 ED UMC CS er et kompakt og lett manuelt portrettobjektiv for bilder med liten dybdeskarphet. Brennvidden på 85mm tilsvarer ca 130mm på et kamera med APS-C sensor, noe som gir en god arbeidsavstand og komprimert bakgrunn. Nærgrensen sammen med arbeidsavstanden gjør det også mulig med litt nærbilder.

Objektivet består av 9 linser i 7 grupper med HR-glass, en ED-linse samt UMC-coating. 

Fordeler:

  • Bra arbeidsavstand og høy lysstyrke
  • Manuell fokus og blenderring
  • Tilpasset for speilløse APS-C kameraer
  • Veldig kompakt og lett

Bra arbeidsavstand og høy lysstyrke

Arbeidsavstanden og den høye lysstyrken kan gi deg bilder med liten dybdeskarphet, og gjør det lett å isolere motivet mot bakgrunnen. Brennvidden gjør det også lett å "rydde opp" bakgrunnen takket være tele-effekten.

Manuell fokus og blenderring

Objektivet er helt manuelt med en bred MF-ring og klikket blenderring. Fokuseringen på Samyang-objektiver er myk og lett å jobbe med.

Tilpasset for speilløse APS-C-kameraer

Manuelle objektiver fungerer utmerket på speilløse kameraer da du vil se hvor fokus ligger direkte i søkeren. Mange kameraer har fokushjelp som peaking, zoom og split-screen for å hjelpe ytterligere med fokusinnstillingen. Den manuelle fokuseringen gir også ekstremt god kontroll over nøyaktig hvor du vil ha fokus, men krever selvfølgelig at motivet eller modellen ikke beveger for mye på seg. Dersom kameraet ditt har innebygd bildestabilisering i kamerahuset vil selvfølgelig også denne fungere med objektivet.

Veldig kompakt og lett

Takket være at objektivet er konstruert for speilløse kameraer med en kortere registeravstand, samt for kameraer med APS-C sensorer kan du få det veldig lett og kompakt. Vekten er kun ca 350g, og objektivet er ca 8cm langt.

Leveres med:

  • Fremre og bakre objektivdeksel
  • Solblender
     
Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev!

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.