Samyang Premium XP 14mm f/2,4 til Canon
Samyang Premium XP 14mm f/2,4 til Canon
Samyang Premium XP 14mm f/2,4 til Canon
Samyang Premium XP 14mm f/2,4 til Canon
Artikkelnummer: 1032743

Samyang Premium XP 14mm f/2,4 til Canon

Premium XP 14mm f/2,4 til Canon

Nettlager
Bestilt, ukjent leveringstid
Butikklager:
8 697 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Fri frakt ved kjøp over 1 000 kroner
Kjøp nå og betal innen 14 dager
Personlig service og ekspertrådgivning

Samyang Premium XP 14mm f/2,4 til Canon EF

XP 14mm f/2,4 er et lyssterkt vidvinkelobjektiv tilpasset for fullformatskameraer, men det fungerer også bra for APS-C kameraer, og tilsvarer da 22mm. Objektivet er rettegnende, og gir en svært vind vinkel, spesielt på fullformatskameraer. Det er ideelt for landskap, astrologi, interiør og arkitektfoto, men også for byfotografering når du ønsker en bred visningsvinkel.

Fordeler:

  • Veldig vid bildevinkel
  • God lysstyrke
  • Tilpasset høyoppløste stillbilder og videoer

Premium XP er Samyangs fineste objektivserie med manell fokus. Optikken er bygget med 18 linseelementer i 14 gruppper med flere ulike typer linser. To asfæriske linseelementer, en hybrid asfærisk linse, to ekstra lave dispersjonslinser og et objektiv med høy brytningsindeks. Det asfæriske linseelementet bidrar til å motvirke fargeendringer og refleksjoner i optikk for å oppnå høyest mulig bildekvalitet. Linseelementer med høy brytningsindeks sikrer at du maksimerer mengden av lys som når sensoren og bidrar til optikkens ekstremt høye lysstyrke. Chassiset er laget av slitesterk aluminiumslegering.

Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev!

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.