Samyang V-AF 35mm T1,9 Sony FE
Samyang V-AF 35mm T1,9 Sony FE
Samyang V-AF 35mm T1,9 Sony FE
Samyang V-AF 35mm T1,9 Sony FE
Samyang V-AF 35mm T1,9 Sony FE
Artikkelnummer: 1059662

Samyang V-AF 35mm T1,9 Sony FE

Lyssterkt cineobjektiv med autofokus og smarte funksjoner

Nettlager
Finnes på lager
Butikklager:
  • AF som bruker Samyangs lineære fokusmotor (STM)
  • Indikatorlys foran
  • Jevn fokusrotasjon
6 595 NOK
Fri frakt ved kjøp over 1 000 kroner
Kjøp nå og betal innen 14 dager
Personlig service og ekspertrådgivning

Samyangs V-AF cineobjektiver er designet for Sonys E-fatning og har flere spennende og viktige funksjoner, som følgefokusgir, indikatorlys og en ensartet formfaktor gjennom hele produktlinjen. Takket være deres ensartede vekt og størrelse er det enkelt å bruke linsene med tilbehør som leddarmer eller droner, da det ikke er behov for å balansere dem på nytt, noe som kan være tidkrevende.

Fordeler

  • Ensartet formfaktor i hele serien
  • AF ved bruk av Samyangs lineære fokusmotor (STM)
  • Indikatorlys foran
  • Følg fokusutstyret
  • Smidig fokusrotasjon
  • Alle objektiver er fargetilpasset
  • Dekker fullformat

Støtter oppløsninger på opptil 8K

V-AF-serien støtter oppløsninger opptil 8K i et lite og lett format, godt egnet for bruk med håndholdte gimbals og droner, men også for studio og sett. Alle objektivene i den nye serien er fargetilpasset for å unngå endringer ved objektivskifte, og de 9 blenderbladene gir en naturlig bokeh.

Indikatorlys foran

Det er også en indikatorlampe foran som viser når kameraet tar opp. En funksjon som blant annet setter stor pris på blant YouTubere.

Tilpassbar bryter

På siden av objektivet er det en justerbar bryter som kan stilles til manuell fokus eller for å kunne justere blenderåpningen med fokusringen Under bryteren er det en fokusholdknapp som låser fokus på en viss avstand. Brukeren kan også tilordne andre funksjoner til glideren via en fastvareoppdatering.

Avansert konstruksjon

Linsekonstruksjonen i V-AF 35mm T1.9 består av 10 elementer i 8 grupper og har 2 ASP og 2 HR spesiallinser som gir videoen et skarpt og filmatisk utseende. Fokuseringen håndteres av Samyangs lineære fokusmotor (STM), som gir en stillegående og jevn autofokus som minimerer vibrasjoner og støy.Den 9-bladede sirkulære blenderåpningen gir jevn bokeh med en uskarp bakgrunn som gjør at motivet skiller seg ut og gir klare dybdeeffekter.

Teknologi for kreative mennesker er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på hva som skjer i teknologibransjen! Hvis du skriver inn e-postadressen din og begynner å abonnere, godtar du å motta nyhetsbrev fra Scandinavian Photo. Som abonnent får du eksklusive tilbud, siste nytt fra ledende varemerker i bransjen og massevis av inspirasjon til e-posten din.

Ditt samtykke er frivillig og du kan når som helst melde deg av eller trekke tilbake samtykket ditt. Les mer om vår behandling av personopplysninger og dine rettigheter i vår personvernerklæring.

Handlevogn

Handlevogn

Din handlevogn er tom!

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Liker

Liker

Ønskelisten er tom

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Del handlevogn

Lagre lenken til senere, send den til en venn eller del den i communityet.

Navngi handlevognen
Lenke til handlevognen