Samyang V-AF 75mm T 1,9 Sony FE
Samyang V-AF 75mm T 1,9 Sony FE
Samyang V-AF 75mm T 1,9 Sony FE
Artikkelnummer: 1057388

Samyang V-AF 75mm T 1,9 Sony FE

Lyssterkt cineobjektiv med autofokus for jevnere opptak

Nettlager
Bestilles fra leverandør til deg
Butikklager:
  • Ensartet design gjennom hele serien
  • AF med Samyang Linear Focus Motor (STM)
  • Jevn fokusrotasjon
6 890 NOK
Fri frakt ved kjøp over 1 000 kroner
Kjøp nå og betal innen 14 dager
Personlig service og ekspertrådgivning

Samyang V-AF 75mm T 1.9 er bygget for Sonys E-mount og har flere spennende og viktige funksjoner, som tannhjul for følgefokus, indikatorlys og en enhetlig design. Takket være dens ensartede vekt og størrelse er det enkelt å bruke objektivet med tilbehør som gimbals eller droner, da det ikke er behov for å balansere det på nytt, noe som kan være tidkrevende.

Fordeler

  • Enhetlig design gjennom hele serien
  • AF med Samyang Linear Focus Motor (STM)
  • Indikatorlys foran
  • Tannhjul for følgefokus
  • Jevn fokusrotasjon
  • Alle objektiver er fargetilpasset
  • Dekker fullformat

Støtter oppløsninger på opptil 8K

Samyang V-AF 75mm T 1.9 støtter oppløsninger på opptil 8K i et lite og lett format, godt egnet for bruk med håndholdte gimbals og droner, men også for studio og ute på settet. Objektivet er fargetilpasset for å unngå forskyvning når du bytter objektiv, og de 9 blenderbladene gir en naturlig bokeh.

Indikatorlys foran

Det er også en indikatorlampe foran som viser når kameraet tar opp. En funksjon som blant annet setter stor pris på av Youtubere.

Tannhjul for følgefokus

På siden av objektivet er det en justerbar skive som kan stilles til manuell fokus eller blenderåpning med fokusringen. Under bryteren er en fokusholdknapp, som låser fokus på en viss avstand. Brukeren kan også tilordne andre funksjoner til kontrolleren via firmwareoppdatering.

Avansert konstruksjon

Konstruksjonen til den nye V-AF 75mm T1.9 består av 10 linseelementer i 9 grupper og har 2 ED og 2 HR spesiallinser som gir videoen et skarpt og filmatisk utseende. Fokus håndteres av Samyangs lineære fokusmotor (STM), som gir en stillegående og jevn autofokus som minimerer vibrasjoner og støy. Den 9-blads sirkulære blenderåpningen gir en jevn bokeh med en bakgrunnsuskarphet som gjør at motivet skiller seg ut og gir klare dybdeeffekter.

Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på hva som skjer i teknologibransjen! Hvis du skriver inn e-postadressen din og begynner å abonnere, godtar du å motta nyhetsbrev fra Scandinavian Photo. Som abonnent får du eksklusive tilbud, siste nytt fra ledende varemerker i bransjen og massevis av inspirasjon til e-posten din.

Ditt samtykke er frivillig og du kan når som helst melde deg av eller trekke tilbake samtykket ditt. Les mer om vår behandling av personopplysninger og dine rettigheter i vår personvernerklæring.

Handlevogn

Handlevogn

Din handlevogn er tom!

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Liker

Liker

Ønskelisten er tom

Totalt: 0 produkter
0 NOK