Det virker som at du bruker en gammel nettleser, det kan føre til at alt ikke fungerer eller ser ut som det skal gjøre.

Veske VDSLR Hard Case 6 med skumplastinnredning

Samyang Veske VDSLR Hard Case 6 med skumplastinnredning

1025172
1 545 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Bestillingsvare
Bestillingsvare

Denne harde kofferten med skumgummiinnredning er designet for transport og oppbevaring av Samyang Cine-objektiver, men passer også for VDSLR- og standardobjektiver. Kofferten er svært holdbar og gir meget god beskyttelse mot støt, støv, vann og skader. Kofferten er laget av plast som tåler lave temperaturer og er tettet med gummi, så objektivene dine ikke blir våte eller fuktige. Hengslene er laget av rustfritt stål og den har to spenner som forhindrer at kofferten åpnes seg utilsiktet.

Koffertens skumgummiinnredning beskytter utstyret ditt mot støt og trygger objektivene ved reiser. Denne kofferten har plass til ett kamerahus samt seks objektiver og skumgummien har ferdige plasser tilpasset utstyret.

@scandinavianphoto_no

Vi hjelper deg å ta bedre bilder! Utstyr, inspirasjon, kunnskap og råd innen fotografering og video. #Scandinavianphoto_no

Følg

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.