Det virker som at du bruker en gammel nettleser, det kan føre til at alt ikke fungerer eller ser ut som det skal gjøre.

Xeen 20mm T1.9 FF Cine til Nikon

Samyang Xeen 20mm T1.9 FF Cine til Nikon

1032273
19 443 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Bestillingsvare
Bestillingsvare

XEEN 20mm T1,9 FF Cine til Nikon

XEEN-objektivet har en blender på T1,9 og en optisk ytelse som er spesielt egnet for filming i 4K-kvalitet. Alle XEEN-objektiv er utrustet med tannhjul som sitter på nøyaktig samme sted slik at du enkelt kan endre linser uten å ha problemer med å finne tannhjulkransen. Objektivet har et pålitelig metallhus i aluminium, og kablibrerte fokusskalaer i metriske eller imperialske enheter.

@scandinavianphoto_no

Vi hjelper deg å ta bedre bilder! Utstyr, inspirasjon, kunnskap og råd innen fotografering og video. #Scandinavianphoto_no

Følg

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.