Kampanje

Xeen 20mm T1.9 FF Cine til PL-mount

Samyang Xeen 20mm T1.9 FF Cine til PL-mount

1032274
19 290 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Bestillingsvare

Samyang XEEN-kampanjeSpar 20% med rabattkode!

Akkurat nå får du 20% rabatt på alle objektiver i Samyangs XEEN-serie. For å benytte deg av tilbudet bruk rabattkoden XEEN20 i kassen. Kampanjen varer t.o.m. 31/12.
Les mer
Bestillingsvare

XEEN 20mm T1,9 FF Cine med PL-Mount

XEEN-objektivet har en blender på T1,9 og en optisk ytelse som er spesielt egnet for filming i 4K-kvalitet. Alle XEEN-objektiv er utrustet med tannhjul som sitter på nøyaktig samme sted slik at du enkelt kan endre linser uten å ha problemer med å finne tannhjulkransen. Objektivet har et pålitelig metallhus i aluminium, og kablibrerte fokusskalaer i metriske eller imperialske enheter.

Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev!

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.