Det virker som at du bruker en gammel nettleser, det kan føre til at alt ikke fungerer eller ser ut som det skal gjøre.

Minnekortleser USB Type-A for UHS-1/UHS-II

Sandisk Minnekortleser USB Type-A for UHS-1/UHS-II

1032433
329 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Bestillingsvare
Bestillingsvare

Sandisk Minneskortleser USB Type A for Secure Digital USH-I / UHS-II

SanDisk Extreme PRO SD UHS-II-kortleser/skriver er utformet for å forbedre arbeidsflyten for profesjonelle fotografer og videografer.

Leseren er liten nok for feltarbeid, og den kompakte leseren er bygd for å håndtere de  høye ytelseskrav for UHS-ll-kortteknologier, og gir større for raske overføringshastigheter. Med USB 3.0-grensesnitt er SanDisk Extreme PRO SD UHS-ll-kortleseren valget for høy prestasjon og effektivitet når du arbeider med SD UHS-ll-minnekort. Leseren er bakoverkompatibel med UHS-l og ikke-UHS SD-kort. Kompatibel med USB 3.0 og bakoverkompatibel med USB 2.0.

@scandinavianphoto_no

Vi hjelper deg å ta bedre bilder! Utstyr, inspirasjon, kunnskap og råd innen fotografering og video. #Scandinavianphoto_no

Følg

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.