Kampanje

SmartMixer for smartphones

Saramonic SmartMixer for smartphones

1030139
1 519,20 NOK1 899 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Bestillingsvare

Saramonic 20%

Gå til kampanjen
Bestillingsvare

SmartMixer for Smartphones

SmartMixer er en komplett løsning for å ta opp bedre stereolyd til din smarttelefon. Du har også mulighet til å koble på profesjonelle mikrofoner via XLR-kontakten.

Fordeler:

  • To kondensatormikrofoner for stereolyd
  • Volumkontroll
  • Håndgrep for mer stabil video
  • Tilkobling for medhøring

Stereomikrofoner og XLR-tilkobling

SmartMixer leveres med to stk kondensatormikrofoner som tilsammen gir stereo-lyd.. Disse kan roteres fritt for lydopptak i den retningen du trenger for øyeblikket, og er utstyrt med et pop-filter for å forbedre lyder. SmartMixer kommer også med en Mini-XLR-XLR-adapter slik at du kan koble profesjonelle mikrofoner til, både trådløse og kablede. Disse kan phantommates med 48V takket være 9V-batteriet. SmartMixer har en volumkontroll, og du ser hele tiden lydnivåene på LCD-skjermen. På siden finner du to stk 3,5mm kontakter. Den ene kobles til telefonen for å ta opp lyd, mens den andre kan du koble til headset for å høre på opptaket.

Holderen og hardwaren

SmartMixer leveres med et håndtak og holdere for din telefon, for å gjøre videoopptakene enda mer stabile. Telefonen skrus inn i metallklemmen, og på toppen av SmartMixern finner du en blitzsko for montering av mikrofonholder eller mottaker for trådløse mikrofoner. Det finnes også mulighet til å montere ekstrautstyr i telefonholderen ettersom den er utstyrt med to ekstra 1/4"-20 gjenger.

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.