Glassfilter platinum IR ND 1,8 4x5,65

Schneider Glassfilter platinum IR ND 1,8 4x5,65

1033444
4 990 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Finnes på nettlager

Reduser lysmengden

Reduser mengden av lys på kameraets CCD- eller CMOS-sensor, og filtrer bort andre bølgelengder enn sy nlig lys med dette filteret fra Schneider.  Du vil maksimere prestasjonen til kameraet ditt ved å filtrere vekk forstyrrende lysspektre. Dette gir en økt fargefølelse uten risiko for forstyrrende IR-lys, slik at du får en utvidet og "renere" synlig fargeskala.

Du kan bruke dette filteret på alle brennvidder og kombinere med flere filtre for å oppnå en høyere densitet. Du kan også bruke filteret som et vanlig ND-filter på alle filmkameraer når du ønsker en demping av lysmengden.

Tetthet:

  • IRND 0,3 = 1 blendertrinn gir 50% reduksjon av lyset

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.