Mygg MKE 1-4-3 beige

Sennheiser Mygg MKE 1-4-3 beige

1034304
3 990 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Bestillingsvare

Sennheiser MKE 1 er en superslank mikrofon i mygg-modell designet for profesjonelle sendinger, liveshow og innspillingsmiljøer.

Mikrofonen tilbyr et bredt frekvensområde på 40Hz-20.000Hz, noe som gir deg mulighet til og korrekt reprodusere lydsignaler fra mange ulike typer av kilder. Tross sin litenhet er den en fullblodsproff når det kommer til lydopptak og reproduksjon, og den passer både for tale, sang og liveshow. Et utmerket valg når mikrofonen må være nesten usynlig, men fremdeles levere lyd i absolutt toppklasse.

Tilkoblinger

Myggen har en 1,6 meter lang kabel og en 3-polig LEMO-kontakt for å passe blant annet Sennheisers SK 2000, SK 6000 og SK 9000 lommesendere.

Leveres med

  • 1 MZC 1-1 liten frekvensresponsbeskyttelse
  • 1 MZC 1-2 stor frekvensresponsbeskyttelse
  • 3 sminkebeskyttelse

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.