Det virker som at du bruker en gammel nettleser, det kan føre til at alt ikke fungerer eller ser ut som det skal gjøre.

R2 - Pocket Rig

Shoulderpod R2 - Pocket Rig

1029579
879 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Bestillingsvare
Bestillingsvare

Smart minirig for smartphone

The Pocket Rig R2 er en miniatyrisk videorig for smarttelefon og et tilbehør som monteres i et blitzskofeste.

Fordeler::

  • Liten og lett
  • Støtte for mikrofon eller kameralys
  • Kan monteres på stativ

Med dagens smarttelefon er det mulig å få god videokvalitet ved fotografering, og med R2 Pocket Rig kan du også bruke en mikrofon eller videolys. Disse monteres lett i blitsskoen, og vil gi bedre kvalitet på opptaket.

Levereras med:

OBS! Lampe, mikrofon og mobiltelefon er ikke inkludert.

 

@scandinavianphoto_no

Vi hjelper deg å ta bedre bilder! Utstyr, inspirasjon, kunnskap og råd innen fotografering og video. #Scandinavianphoto_no

Følg

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.