Sigma 20mm f/1,4 DG DN Art L-mount
Sigma 20mm f/1,4 DG DN Art L-mount
Sigma 20mm f/1,4 DG DN Art L-mount
Sigma 20mm f/1,4 DG DN Art L-mount
Artikkelnummer: 1056909

Sigma 20mm f/1,4 DG DN Art L-mount

Lyssterkt vidvinkelobjektiv med værforsegling for L-mount

Nettlager
Finnes på lager
Butikklager:
 • Mange spesialdesignede glasselementer minimerer alle typer aberrasjoner
 • 11 avrundede blenderblader gir en jevn og rund bokeh
 • Veldig rask og nøyaktig autofokus
12 390 NOK
Fri frakt ved kjøp over 1 000 kroner
Kjøp nå og betal innen 14 dager
Personlig service og ekspertrådgivning

Sigma 20mm f/1,4 DG DN Art er en oppdatert versjon av Sigmas klassiske objektiv 20mm f/1,4 DG HSM Art. Den nye versjonen av objektivet er designet eksklusivt for speilløse fullformatkameraer, med en lettere og mer kompakt konstruksjon som bidrar til en perfekt balanse mellom objektivet og ditt speilløse kamera. Sigma 20mm f/1,4 DG DN Art har også en rekke profesjonelle funksjoner som utrolig rask autofokus, klikk-og-lås blenderring og tilpassbar AFL-knapp. Brennvidden på 20 mm passer til alt fra nærportretter til vakre landskap.

Fordeler

 • Tilpasset for speilløse fullformatkameraer
 • Veldig rask og nøyaktig autofokus
 • Mange spesialdesignede glasselementer minimerer alle typer aberrasjoner
 • Tilpassbar AFL-knapp
 • Meget høy bildekvalitet
 • 11 avrundede blenderblader gir en jevn og rund bokeh
 • Frontlinsen har en vann- og oljeavvisende overflatebehandling
 • Værtett konstruksjon

Eksepsjonell optisk ytelse

Til tross for det kompakte designet har Sigma 20mm f/1,4 DG DN Art en sofistikert konstruksjon, obektivet inneholder 17 glasselementer i 15 grupper, inkludert to SLD (special low dispersion) og tre asfæriske elementer. Den avanserte konstruksjonen bidrar til å minimere alle typer aberrasjon slik at du får meget høy bildekvalitet.

Rask og lydløs autofokus

Sigma 20mm f/1,4 DG DN Art er utstyrt med en trinnmotor som styrer en fokuslinsegruppe bestående av kun ett lettvektselement, og gir en responsiv, stillegående og kompatibel autofokus. Objektivet fungerer også fint hvis du vil bruke det til filming.

Profesjonelle funksjoner

Sigma 20mm f/1,4 DG DN Art har en blenderring som lar deg enkelt styre blenderåpningen gjennom objektivet eller gjennom kameraet hvis den er satt til auto. På objektivet er det også en ergonomisk plassert AFL-knapp som kan tilpasses ønsket funksjon fra kameramenyen (avhengig av kameramodell).

Elegant og robust objektiv

I tillegg til sin elegante design, er Sigma 20mm f/1,4 DG DN Art laget for å tåle langvarig profesjonell bruk. Objektivet er støv- og værforseglet og har en vann- og oljebestandig overflatebehandling på frontlinsen slik at du ikke trenger å bekymre deg for objektivet selv under tøffere værforhold.

Leveres med

 • Sigma 20mm f/1,4 DG DN Art
 • Fremre og bakr objektivdeksel
 • Blomsterformet solblender med lås
Teknologi for kreative mennesker er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på hva som skjer i teknologibransjen! Hvis du skriver inn e-postadressen din og begynner å abonnere, godtar du å motta nyhetsbrev fra Scandinavian Photo. Som abonnent får du eksklusive tilbud, siste nytt fra ledende varemerker i bransjen og massevis av inspirasjon til e-posten din.

Ditt samtykke er frivillig og du kan når som helst melde deg av eller trekke tilbake samtykket ditt. Les mer om vår behandling av personopplysninger og dine rettigheter i vår personvernerklæring.

Handlevogn

Handlevogn

Din handlevogn er tom!

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Liker

Liker

Ønskelisten er tom

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Del handlevogn

Lagre lenken til senere, send den til en venn eller del den i communityet.

Navngi handlevognen
Lenke til handlevognen