Sigma 30mm f/1.4 DC DN Contemporary til Micro 4/3
Sigma 30mm f/1.4 DC DN Contemporary til Micro 4/3
Sigma 30mm f/1.4 DC DN Contemporary til Micro 4/3
Artikkelnummer: 1025609

Sigma 30mm f/1.4 DC DN Contemporary til Micro 4/3

30mm f/1.4 DC DN Contemporary til Micro 4/3

Nettlager
Finnes på lager
Butikklager:
  • Kompakt størrelse
  • Høy lystyrke gir liten dybdeskarphet
  • Tilsvarer 60 mm
3 491 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Fri frakt ved kjøp over 1 000 kroner
Kjøp nå og betal innen 14 dager
Personlig service og ekspertrådgivning

Med en stor blenderåpning på f/1,4 leverer dette kompakte objektivet bilder av høy kvalitet selv under dårlige lysforhold, og den runde blenden med 9 blader skaper vakker bokeh. Objektivet kan brukes til portrett-, landskaps- og interiørfotografering og den raske autofokusen gir skarpe bilder og jevne filmer.

Fordeler

  • Rask og jevn AF-ytelse
  • Enestående bildekvalitet med lysstyrke på f/1,4.
  • Kompakt design og praktisk bruk
  • Produsert av TSC-materiale for minimal deformasjon

Moderne og kompakt standardobjektiv med stor blenderåpning

Sigmas Super Multi-Layer Coating bidrar til å redusere "refleks" / gjenskinn og skygger samtidig som den gir skarpe bilder. Du vil nyte den vakre bokeh-effekten som bare et førsteklasses objektiv med stor blenderåpning kan tilby, og også oppdage dens eksepsjonelt skarpe optiske ytelse. Sigma 30mm f/1,4 DC DN Contemporary er også laget av et termisk stabilt komposittmateriale (TSC) for større presisjon og bruk i store temperaturvariasjoner.

Sigma 30mm f / 1.4 DC DN Contemporary - objektiv

Rask og jevn autofokus

Sigma 30mm f/1,4 DC DN Contemporary har innebygget AF-trinnmotor, som gir en myk og medgjørlig autofokus som egner seg godt for både stillfotografering og filming. Spesielt ved filming fungerer autofokusen stort sett lydløst og veldig medgjørlig og presist.

Sigma 30mm f / 1.4 DC DN Contemporary - objektiv

Høy kontrast selv ved maksimal blenderåpning

Du kan bruke den grunne dybdeskarpheten ved vidvinkel blenderåpning til å ta fantastiske portretter og stillbilder. Du kan også velge å lukke blenderåpningen for større dybdeskarphet og for å fange landskap eller stillbilder. En lyssterk maksimal blenderåpning på f/1,4 skiller seg ut i lite lys og gir også økt kontroll over dybdeskarpheten for å oppnå selektive fokuseffekter. Du får dermed muligheten til å oppleve moroa ved å fotografere med en lys maks blenderåpning på f/1,4.

Leveres med

  • Sigma 30mm f/1,4 DC DN Contemporary
  • Fremre og bakre objektivdeksel
  • Solblender (LH586-01)
Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev!

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.