Det virker som at du bruker en gammel nettleser, det kan føre til at alt ikke fungerer eller ser ut som det skal gjøre.

Stativkit ET-2004 aluminium + E-20 kulehode

Sirui Stativkit ET-2004 aluminium + E-20 kulehode

1036796
  • Spagatmodus og kort midtsøyle
  • Snap-låsen er pålitelig og lett å bruke
  • Kulehode med Arca-swiss standard
2 690 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Bestillingsvare

Sirui ET - Easy Traveler ET-2004 med E-20K kulehode

Sirui ET-serien kombinerer lav vekt med kompakt design. Et stativ som ikke stiller noen krav, bare får jobben gjort. Smidig håndtering og stabilitet gjør at ET-serien passer på nesten alle underlag, og kuleleddet gir deg rask innstilling og justering av kameraet ditt.

Fordeler:

  • Snaplås
  • Spikerføtter(kun ET-2XXX)
  • Kulehode E-20K
  • Spagatmodus og kort midtpillar

Snaplås

Snaplåsen er pålitelig, og let å bruke også med handsker på. En stor fordel er at du lett ser om beina er låst eller ikke.

Spikerføtter

ET-2004 har spikre som kan skrus av ved behov. Disse er utmerkede på myke eller ujevne underlah der stativføttene trenger litt ekstra grep og friksjon.

Kulehode E-20K

Kulehode E-20K er et kulehode med Arca-Swiss standard. Kulehodene er raske å stille inn, og tilbyr et høyt nivå av fleksibilitet. K-20K er utsyrt med en lås, en friksjonslås, vater samt sperre slik at kameraplaten ikke løsner ved et uhell. Maksbelastningen er på 12 kg, noe som egner seg for et fullformats DLSR med lyssterkt normalzoomobjektiv.

Spagatmodus og kort midtpillar

Spagatmodusen gjør at stativets bein kan låses i nesten en vannrett modus, noe som tilfører med fleksibilitet ved plassering. Den korte midtpillaren lar deg plassere stativet ekstremt nærme bakken for fotografering i svært lave vinkler. Ved transport kan beina vinkles oppover, noe som medfører en mer kompakt og kortere transportstørrelse.

 

@scandinavianphoto_no

Vi hjelper deg å ta bedre bilder! Utstyr, inspirasjon, kunnskap og råd innen fotografering og video. #Scandinavianphoto_no

Følg

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.