Skaarhoj AIR FLY PRO

Skaarhoj AIR FLY PRO

Tilpassbare og kompetente kontroller som kan kontrollere både bildemikseren og kameraet

1050414
NettlagerBestilles fra leverandør til deg
Butik:
 • Optimal kontroll for å kontrollere bildemikseren, videohuben og alle kameraene dine
 • Kontroller utstyr fra forskjellige merker
 • Fireveis knapper som gir optimal kontroll
 • Tilpass den fullt ut til dine behov
 • Strøm via POE
35 790 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Fri frakt ved kjøp over 1 000 kroner
Kjøp nå og betal innen 14 dager
Personlig service og ekspertrådgivning

Skaarhoj Air Fly Pro er et fleksibelt, fleksibelt, kompetent og allsidig kontrollpanel som kan styre din bildemikser, videoruter, kameraer eller dine andre videoprodukter. Listen kan gjøres lang med hva Air Fly Pro kan gjøre. Med sitt fleksible GUI UniSketch OS kan du enkelt tilpasse kontrollen til dine spesifikke behov og programmere den nøyaktig etter din smak. Du trenger ikke bruke flere forskjellige kontroller og overflater som bare gjør én ting og i stedet styre alt med en og samme kontroll. Programmer kontrollen enkelt via usb-porten på baksiden.

Fordeler

 • Ultimate kontroll for å kontrollere bildemikseren, videohuben og alle kameraene dine
 • Styr utstyr fra forskjellige merker
 • Tilpass den helt til dine behov
 • Fireveisknapper for ultimat kontroll
 • Strøm via POE


Styrer kameraer, bildemiksere og annet utstyr fra Canon, Panasonic, Sony, BlackMagic Design, BirdDog og mange flere. Skaarhoj utvikler sitt bibliotek med kompatible produkter hele tiden, les mer om hvilke produkter du kan kontrollere her !

Fireveis knapper

Skaarhoj produserer alt i høyeste kvalitet, helt ned til knappenivå. Skaarhoj har utviklet en fireveisknapp som gir deg muligheten til å ha fire ulike funksjoner på en og samme knapp samtidig. Du har enkelt en funksjon i hvert hjørne av knappen. Perfekt for å justere volumet på for eksempel en mikser.

OLED-skjerm

Over de fleste knapper og kontroller er det en lyssterk OLED-skjerm som lar deg tilpasse hver skjerm med både farge og tekst. Selvfølgelig er det en standardinnstilling som setter tekst og farger på hver skjerm for å spare tid for deg som bruker.

Strøm over POE

Air Fly Pro har muligheten til å strømforsynes over en nettverkskabel kalt POE. Dette krever at du har en nettverkssvitsj som håndterer POEer. En standard strømforsyning følger selvfølgelig også med.

Ekstrautstyr

For deg som ønsker maksimal følelse og tilbakemelding når du trykker på knappene, er det klassiske plastknapper som ekstrautstyr. Ta kontakt med kundeservice for bestilling.

Leveres med

 • Skaarhoj Air Fly Pro
 • 12V strømforsyning
 • USB-kabel
Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev!

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.