Skaarhoj Mini Fly
Skaarhoj Mini Fly
Skaarhoj Mini Fly
Skaarhoj Mini Fly
Artikkelnummer: 1054047

Skaarhoj Mini Fly

Liten, kompakt og fleksibel kontroll som styrer alle videoenhetene dine samtidig

Nettlager
Bestilles fra leverandør til deg
Butikklager:
 • Kontroller bildemikseren, videohuben og kameraene fra de samme kontrollene
 • Kontroller utstyr fra forskjellige merker
 • Tilpass den fullt ut til dine behov
13 090 NOK
Fri frakt ved kjøp over 1 000 kroner
Kjøp nå og betal innen 14 dager
Personlig service og ekspertrådgivning

Skaarhoj Mini Fly er et lite, fleksibelt, kompetent og allsidig kontrollpanel som kan styre din bildemikser, videoruter, kameraer eller dine andre videoprodukter. Listen kan gjøres lang med hva Mini Fly kan. Med sitt fleksible GUI UniSketch OS kan du enkelt tilpasse kontrollen til dine spesifikke behov og programmere den nøyaktig etter din smak. Du trenger ikke bruke flere forskjellige kontroller og overflater som bare gjør én ting og i stedet styre alt med en og samme kontroll. Programmer kontrollen enkelt via usb-porten på baksiden.

Fordeler

 • Styr bildemikseren, videohuben og kameraene fra de samme kontrollene
 • Sjekk utstyr fra forskjellige merker
 • Tilpass den helt til dine behov
 • Liten og kompakt
 • Fireveisknapper for ultimat kontroll
 • Strøm via POE


Styrer kameraer, bildemiksere og annet utstyr fra Canon, Panasonic, Sony, BlackMagic Design, BirdDog og mange flere. Skaarhoj utvikler sitt bibliotek med kompatible produkter hele tiden, les mer om hvilke produkter du kan kontrollere her !

Fireveis knapper

Skaarhoj produserer alt i høyeste kvalitet, helt ned til knappenivå. Skaarhoj har utviklet en fireveisknapp som gir deg muligheten til å ha fire ulike funksjoner på en og samme knapp samtidig. Du har enkelt en funksjon i hvert hjørne av knappen. Perfekt for å justere volumet på for eksempel en mikser.

OLED-skjerm

Over de fleste knapper og kontroller er det en lyssterk OLED-skjerm som lar deg tilpasse hver skjerm med både farge og tekst. Selvfølgelig er det en standardinnstilling som setter tekst og farger på hver skjerm for å spare tid for deg som bruker.

Strøm over POE

Mini Fly har muligheten til å strømforsynes over en nettverkskabel kalt POE. Dette krever at du har en nettverkssvitsj som håndterer POEer. En standard strømforsyning følger selvfølgelig også med.

Leveres med

 • Skaarhoj Mini Fly
 • 12V strømforsyning
 • USB-kabel
Teknologi for kreative mennesker er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på hva som skjer i teknologibransjen! Hvis du skriver inn e-postadressen din og begynner å abonnere, godtar du å motta nyhetsbrev fra Scandinavian Photo. Som abonnent får du eksklusive tilbud, siste nytt fra ledende varemerker i bransjen og massevis av inspirasjon til e-posten din.

Ditt samtykke er frivillig og du kan når som helst melde deg av eller trekke tilbake samtykket ditt. Les mer om vår behandling av personopplysninger og dine rettigheter i vår personvernerklæring.

Handlevogn

Handlevogn

Din handlevogn er tom!

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Liker

Liker

Ønskelisten er tom

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Del handlevogn

Lagre lenken til senere, send den til en venn eller del den i communityet.

Navngi handlevognen
Lenke til handlevognen