Skaarhoj MKA4
Artikkelnummer: 1054680

Skaarhoj MKA4

Panel som kan tilpasses, med knapper og OLED-skjerm

Nettlager
Bestilles fra leverandør til deg
Butikklager:
  • 28 unike fireveisknapper
  • Tydelige OLED-skjermer
  • Tilpass skjermene etter dine egne behov
30 290 NOK
Fri frakt ved kjøp over 1 000 kroner
Kjøp nå og betal innen 14 dager
Personlig service og ekspertrådgivning

MKA4 fra Skaarhoj gir deg totalt 28 fireveisknapper som du enkelt og greit kan tilpasse etter dine egne behov. I tillegg til det finner du også OLED-skjermer i høy kvalitet som du kan programmere med tekst eller bilder. MKA4 kan brukes individuelt, men kan også være en del av et større Mega Panel-system.

Fordeler

  • Tilpass skjermer etter dine behov
  • Tydelige OLED-skjermer
  • 28 fireveisknapper

Fireveis knapper

Skaarhoj produserer alt i høyeste kvalitet, helt ned til knappenivå. Skaarhoj har utviklet en fireveisknapp som gir deg muligheten til å ha fire forskjellige funksjoner samtidig på en og samme knapp. Du har ganske enkelt en funksjon i hvert hjørne av knappen. Perfekt for å justere lydvolumet på for eksempel en mikser.

OLED-skjerm

Over de fleste knappene og kontrollene er det en lyssterk OLED-skjerm som lar deg tilpasse hver skjerm etter dine behov, både med farge og tekst. Selvfølgelig er det en standardinnstilling som setter tekst og kant på hver skjerm for å spare tid for deg som bruker.

Teknologi for kreative mennesker er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på hva som skjer i teknologibransjen! Hvis du skriver inn e-postadressen din og begynner å abonnere, godtar du å motta nyhetsbrev fra Scandinavian Photo. Som abonnent får du eksklusive tilbud, siste nytt fra ledende varemerker i bransjen og massevis av inspirasjon til e-posten din.

Ditt samtykke er frivillig og du kan når som helst melde deg av eller trekke tilbake samtykket ditt. Les mer om vår behandling av personopplysninger og dine rettigheter i vår personvernerklæring.