Skaarhoj PTZ Extreme (2020)
Artikkelnummer: 1052605

Skaarhoj PTZ Extreme (2020)

Den ultimate kontrollen for å kontrollere alle PTZ-kameraene dine

Nettlager
Bestilles fra leverandør til deg
Butikklager:
 • Tilpass den fullt ut til dine behov
 • Ultimat kontroll for alle PTZ-kameraer og videoenheter
 • Kontroller utstyr fra forskjellige merker
43 490 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Fri frakt ved kjøp over 1 000 kroner
Kjøp nå og betal innen 14 dager
Personlig service og ekspertrådgivning

Skaarhoj PTZ Extreme er et fleksibelt, kompetent og allsidig kontrollpanel som både kan kontrollere dine PTZ-kameraer og samtidig kontrollere bildemikseren din, videoruter eller dine andre videoprodukter. Listen kan gjøres lang med hva PTZ Extreme kan. Med sitt fleksible GUI UniSketch OS kan du enkelt tilpasse kontrollen til dine spesifikke behov og programmere den nøyaktig etter din smak. Du trenger ikke bruke flere forskjellige kontroller og overflater som bare gjør én ting og i stedet styre alt med en og samme kontroll. Programmer kontrollen enkelt via usb-porten på baksiden.

Fordeler

 • Tilpass den helt til dine behov
 • Ultimate kontroll for alle dine PTZ-kameraer og videoenheter
 • Sjekk utstyr fra forskjellige merker
 • Tilpasset for å håndtere et stort antall kameraer og videoprodukter
 • Fireveisknapper for ultimat kontroll
 • 3-aksers joystick gjør det enkelt å kontrollere PTZ-kameraene dine
 • Strøm via POE


Styrer kameraer og utstyr fra Canon, Panasonic, Sony, BlackMagic Design, BirdDog og mange flere. Skaarhoj utvikler sitt bibliotek med kompatible produkter hele tiden, les mer om hvilke produkter du kan kontrollere her !

Dedikert zoom- og fokuskontroll

PTZ Extreme har dedikerte kontroller for å justere parametere som Zoom, Focus og Iris, innstillinger du vil ha rask tilgang til når du håndterer større antall kameraer. Disse kontrollene kan selvfølgelig tilpasses for å programmere kontrollen nøyaktig etter din smak.

3 aksers joystick

PTZ Extreme har en myk og vellaget joystick som f.eks. Lar deg kontrollere PTZ-kameraene dine. Dette gjør du enkelt med en 3-akset joystick som kan tilpasses dine behov. For eksempel kan du kontrollere Pan, Tilt, Zoom.

Fireveis knapper

Skaarhoj produserer alt i høyeste kvalitet, helt ned til knappenivå. Skaarhoj har utviklet en fireveisknapp som gir deg muligheten til å ha fire ulike funksjoner på en og samme knapp samtidig. Du har enkelt en funksjon i hvert hjørne av knappen. Perfekt for å justere volumet på for eksempel en mikser.

OLED-skjerm

Over de fleste knapper og kontroller er det en lyssterk OLED-skjerm som lar deg tilpasse hver skjerm med både farge og tekst. Selvfølgelig fins det en standardinnstilling som setter tekst og farger på hver skjerm for å spare tid for deg som bruker.

Strøm over POE

PTZ Extreme har muligheten til å strømforsynes over en nettverkskabel kalt en POE. Dette krever at du har en nettverkssvitsj som håndterer POEer. En standard strømforsyning følger selvfølgelig også med.

Leveres med

 • Skaarhoj PTZ Extreme
 • 12V strømforsyning
 • USB-kabel
Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev!

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.