Skaarhoj RCP Pro v1 w/BPI
Skaarhoj RCP Pro v1 w/BPI
Skaarhoj RCP Pro v1 w/BPI
Skaarhoj RCP Pro v1 w/BPI
Artikkelnummer: 1054586

Skaarhoj RCP Pro v1 w/BPI

RCP Pro – verdens mest fleksible RCP, nå med Blue Pill

Nettlager
Bestilles fra leverandør til deg
Butikklager:
 • Innebygd Blue Pill
 • Passer i eksisterende OB-rack med Sony RCP-formfaktor eller sitter perfekt på et bord.
 • Administrer kameraer som RED KOMODO/V-RAPTOR, CANON C300MKIII/C500MKII og Lumix BGH1/BSH1, og mange flere
55 990 NOK
Fri frakt ved kjøp over 1 000 kroner
Kjøp nå og betal innen 14 dager
Personlig service og ekspertrådgivning

RCP Pro, verdens mest fleksible RCP. Bruk denne universelle RCP-en uansett hvilket kameramerke du bruker. Bruk flere forskjellige kameramodeller og produsenter samtidig og kontroller dem alle med en og samme RCP. Dedikert til skalerbarhet og bygget for at du skal gjøre jobben din så effektivt og godt som mulig. Med lyssterke OLED-skjermer, fullt tilpassbare knapper og kontroller, joysticker og egendefinerte knapper og kontroller for at du som bruker skal få en best mulig opplevelse.

Fordeler

 • Blue Pill innebygd
 • Passer eksisterende OB-rack med Sony RCP-formfaktor eller passer perfekt på et bord.
 • Håndter kameraer som RED KOMODO / V-RAPTOR, CANON C300MKIII / C500MKII og Lumix BGH1 / BSH1, og mange flere
 • Perfekt vinkel for å se fullstendig oversikt over kontrollenheten
 • Trykkfølsom PTZ-kontrollplate
 • Åtte bakgrunnsbelyste knotter av høy kvalitet
 • Brukerprogrammerbare fireveisknapper
 • OLED-skjerm og Tally Bar.
 • Drives via PoE eller ekstern strømforsyning


Styrer kameraer og utstyr fra Canon, Panasonic, Sony, BlackMagic Design, BirdDog, RED og mange flere. Skaarhoj utvikler sitt bibliotek med kompatible produkter hele tiden, les mer om hvilke produkter du kan kontrollere her!

RCP Pro er SKAARHOJs mest avanserte RCP-kontroller. Den har en helt ny joystick med innebygd Tally-lampe og OLED-skjerm for å vise irisverdier. Med en stor skråstilt OLED-skjerm får du en perfekt innsynsvinkel. RCP Pro fungerer godt for fjernproduksjon. Koble kun kontrolleren til ditt eksisterende IP-nettverk, via den innebygde IP-tilkoblingen. RCP Pro er en perfekt løsning for håndtering av kameraer fra store produsenter, som RED, Canon, ARRI og Lumix, blant flere.

Blue Pill

RCP Pro kommer med Blue Pill innebygd. Blue Pill er SKAARHOJs nye plattform som ytterligere utvider kontrollmulighetene for SKAARHOJs produkter. Blue Pill er hjernen som snakker med alle dine skaarhoj-enheter og bruker Skaarhojs ultimate grensesnitt Blue Pill Reactor. I Reactor er prosessorkraften til panelene og enhetene dine satt sammen og gir deg både ultimat kraft og fleksibilitet. Blue Pill forbedrer UniSketch-økosystemet ved å kombinere flere kontroller til en enkelt sømløs kontroll. Blue Pill snakker med UniSketch-paneler og gir deg flere muligheter og mer kraft enn det som var mulig i UniSketch-systemet. Denne enhetskjernen har lenge eksistert som en måte for tredjepartsutviklere å samarbeide med UniSketch-kontrollere på, men nå tar Skaarhoj neste steg og reduserer begrensningene til panelene deres. Bare du setter grensene. Med denne veitestede teknologien tar Blue Pill rett og slett kontroll over UniSketch-panelene og tilbyr uovertrufne muligheter som UniSketch aldri kunne gjort på egen hånd.

Leveres med

 • Skaarhoj RCP Pro med Blue Pill
 • 12V strømforsyning
 • USB-kabel
 • Nettverkskabel
Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på ny teknologi! I vårt nyhetsbrev gir vi deg eksklusive tilbud, siste nytt fra ledende merker i bransjen og massevis av inspirasjon. Ved å abonnere på vårt nyhetsbrev godtar du at dine personopplysninger vil bli behandlet i henhold til våre retningslinjer for personvern.