Skaarhoj RCPv2 Joystick w/SDI Shield
Skaarhoj RCPv2 Joystick w/SDI Shield
Artikkelnummer: 1054042

Skaarhoj RCPv2 Joystick w/SDI Shield

RCPv2 – verdens mest fleksible RCP, Classic Iris Joystick med SDI

Nettlager
Bestilles fra leverandør til deg
Butikklager:
 • Bruk flere kameraprodusenter samtidig og kontroller dem alle med samme RCP
 • Tilpass den til dine behov
 • Tilgjengelig både med og uten SDI

Velg variant

35 190 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Fri frakt ved kjøp over 1 000 kroner
Kjøp nå og betal innen 14 dager
Personlig service og ekspertrådgivning

RCPv2, verdens mest fleksible RCP. Bruk denne universelle RCP-en uansett hvilket kameramerke du bruker. Bruk flere forskjellige kameramodeller og produsenter samtidig og kontroller dem alle med en og samme RCP. Dedikert til skalerbarhet og bygget for at du skal gjøre jobben din så effektivt og godt som mulig. Med lyssterke OLED-skjermer, fullt tilpassbare knapper og kontroller, joysticker og egendefinerte knapper og kontroller for at du som bruker skal få en best mulig opplevelse. Drives enkelt via PoE og kan enten monteres i stativ eller på bordet.

Fordeler

 • Bruk flere forskjellige kameramodeller og produsenter samtidig og kontroller dem alle med en og samme RCP
 • Tilpass den til dine behov
 • Bakgrunnsbelyste knapper og kontroller
 • Fireveis knapper
 • Joystick Pad for unike kontrollalternativer
 • Klassisk Iris Joystick
 • Tilgjengelig både med og uten SDI

Styrer kameraer og utstyr fra Canon, Panasonic, Sony, BlackMagic Design, BirdDog og mange flere. Skaarhoj utvikler sitt bibliotek med kompatible produkter hele tiden, les mer om hvilke produkter du kan kontrollere her !

Fireveis knapper

Skaarhoj produserer alt i høyeste kvalitet, helt ned til knappenivå. Skaarhoj har utviklet en fireveisknapp som gir deg muligheten til å ha fire ulike funksjoner på en og samme knapp samtidig. Du har enkelt en funksjon i hvert hjørne av knappen.

OLED-skjerm

Over de fleste knapper og kontroller er det en lyssterk OLED-skjerm som lar deg tilpasse hver skjerm med både farge og tekst. Selvfølgelig er det en standardinnstilling som setter tekst og farger på hver skjerm for å spare tid for deg som bruker.

Strøm over PoE

RCPv2 har muligheten til å strømforsynes over en nettverkskabel kalt PoE. Dette krever at du har en PoE-nettverkssvitsj. En standard strømforsyning følger selvfølgelig også med.

Finnes i flere modeller

RCPv2 finnes i flere modeller, både med og uten SDI. Standardmodellen uten SDI gir muligheten til å kontrollere farger og innstillinger via programvare som Atem Software Control. SDI-modellen gir deg muligheten til å kontrollere farge og innstillinger via SDI-returen fra kameraene. Dette er den vanligste måten å bruke den på.

Leveres med

 • Skaarhoj RCPv2 Joystick
 • Strømforsyning
 • USB-kabel
Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev!

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.