Focus OLED-Monitor 5.5" SDI Gimbal kit

Small HD Focus OLED-Monitor 5.5" SDI Gimbal kit

1041546
13 390 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Bestillingsvare
Bestillingsvare

SmallHD Focus OLED-Monitor SDI 5.5"

SmallHD Focus er en smidig 5,5" OLED-monitor i FullHD-oppløsning tilpasset for små og kompakte rigger med f.eks. systemkameraer eller kompakte systemkameraer i tankene. Vekten er kun 255g, og SmallHD Focus OLED SDI har en kontrast på 60.000:1, 350 nit lysstyrke og viser 105% av NTSC. Du kan også strømforsyne kameraet via monitorens batteri takket være et "dummy"-batteri. Dette er SDI-varianten av SmallHD Focus OLED.

Fordeler

 • OLED-moniter gir dyp sortfarge og detaljer i høylys
 • Kontrast på 60,000:1
 • 350 nit lysstyrke
 • Viser 105% av NTSC
 • 3.5mm lydutgang
 • Lav vekt

Lyssterkt og høyoppløst

Et problem som lett oppstår ved filming utendørs i sterkt lys er at det er vanskelig å se skarphet, eksponering og andre kritiske momenter på monitoren. SmallHDs mål er å produsere lyssterke skjermer som tåler å brukes også i vanskelige lysforhold, spesielt OLED som gir deg fantastiske sortfarger og detaljer i høylys. SmallHD focus er selvfølgelig utstyrt med hjelpemidler som Waveform, False Color, Focus Assist, 3D LUTs, Pixel Zoom mm for å hjelpe ved eksponering og fokusplassering også i vanskelige lysforhold. Alle innstillinger nås via touchskjermen og SmallHD Focus bruker samme menysystem som tidligere SmallHD skjermer.

Kompakt toppmontering

SmallHD Focus monteres i kameraets blitssko, og er vinklingsbart for og raskt kunne veksle mellom operatør og personen foran kameraet, perfekt også for seriøs videoblogging sammen med systemkameraer som ikke kan vinkle skjermen fremover. På armen finnes det en blitssko for montering av mikrofon, belysning eller et annet tilbehør som du normalt skulle hatt i blitsskoen.

NP-F L-serie batteri

Monitoren drives av standard NP-F L-serie batterier men du kan også strømforsyne kameraet gjennom skjermen via det kraftige NP-F L-serie batteriet. Dette kan gi opptil 4x så lang driftstid, avhengig av kamera og det batteriet som brukes i monitoren.

Leveres med

 • Focus OLED SDI
 • ACC Focus Ultraclear
 • Focus Tiltarm
 • 60cm Tynn SDI kabel
 • 30cm USB-micro til USB-micro
@scandinavianphoto_no

Tech for creative people. Tag @scandinavianphoto_no or #scandinavianphoto_no for a chance to get reposted in our feed! 📸

Følg

Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!

Abonner på vårt nyhetsbrev!

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.