Det virker som at du bruker en gammel nettleser, det kan føre til at alt ikke fungerer eller ser ut som det skal gjøre.

eGFX Breakaway Box 350 TB3 Expansion System

Sonnet eGFX Breakaway Box 350 TB3 Expansion System

1034821
3 795 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Bestillingsvare

eGFX Breakaway Box 350 - Chassi for eksternt grafikkort

Sonnet eGFX Breakaway Box  er et chassis for bruk av eksternt grafikkort. Den gir deg mulighet til å bruke kraftige grafikkort for spill, videobehandling, fotoredigering, CAD og andre grafikkrevende applikasjoner på en laptop som normalt ikke vil ha mulighet til å bruke så kraftige grafikkort.

Fordeler:

  • Få tilgang til kraftige grafikkort
  • Kobles til via Thunderbolt 3
  • Takler opp til 300W-kort
  • Passer sammen med AMD Readon R9 og NVIDIA GeForce GTX 7, 9 og 10-serien
  • Fullstor x16 PCI Express 3.0-plast for store grafikkort
  • Fungerer med både Mac og PC

Forskjeller mellom eGFX 350 og eGFX 550:

  • eFGX 350: Maks 300W grafikkort med 1stk 8pin og 1stk 6pin-tilkobling for strømforsyning. Thunderbolt 3-tilkoblingen leverer maks 15w.
  • eGFX 550: Klarer 375W+ og har 2 stk 8-pin tilkoblinger for strømforsyning. Thunderbolt 3-tilkoblingen leverer også 87w, slik at den kan lade en laptop.

Ved å montere et grafikkort i eGFX Breakaway Box får du mulighet til å bruke veldig grafikkrevende programmer til datamaskiner som normalt ikke har slik kapasitet. eGFX er perfekt å plassere på arbeidsstasjonen for å få ekstra kraft til din bærbare datamaskin når den brukes sammen med større stasjonære skjermer.

Merk: Leveres uten grafikkort!

@scandinavianphoto_no

Vi hjelper deg å ta bedre bilder! Utstyr, inspirasjon, kunnskap og råd innen fotografering og video. #Scandinavianphoto_no

Følg

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.