Kampanje
Sony Alpha A1 kamerahus
Sony Alpha A1 kamerahus
Sony Alpha A1 kamerahus
Sony Alpha A1 kamerahus
Sony Alpha A1 kamerahus
Sony Alpha A1 kamerahus
Artikkelnummer: 1050569

Sony Alpha A1 kamerahus

Sony Alpha A1

Nettlager
Bestilt, ukjent leveringstid
Butikklager:
 • 50.1 megapixel Exmor RS CMOS sensor
 • 5.5-trinn bildestabilisering i kamerahuset
 • Filmopptak i 8k/30p 10-bit
79 563 NOK
Fri frakt ved kjøp over 1 000 kroner
Kjøp nå og betal innen 14 dager
Personlig service og ekspertrådgivning

Sony A1 - The one never seen

Sony lanserer sitt nye flaggskipkamera i Alpha-familien, som de kaller ”the one never seen” – Sony A1. Kameraet skiller seg ut på mange måter fra de speilløse fullformatskameraene som er tilgjengelige på markedet i dag. Sony A1 leveres med fantastiske spesifikasjoner som seriebildeopptak med 30 bilder per sekund, ekstremt god autofokus og 8K/ 30p videoopptak.

Fordeler

 • Exmor RS-sensor med 50,1 megapiksler
 • Film i 8k/30p 10-biters 4:2:0 internt.
 • Den mekaniske lukkeren kan synkroniseres opptil 1/400 sekunder
 • Serieopptak med 30 bilder per sekund
 • Ekstremt god autofokus med real-time tracking
 • Innebygd bildestabilisering opptil 5,5 trinn
 • Oppnå 15-trinns dynamisk område for å kunne fotografere under vanskeligere lysforhold
 • Utvidet ISO Intevall fra 50 til 102 400
 • Øyeautofokus fungerer nå også for fugler
 • Doble minnespor som både kan bruke CFexpress type A- og SD-minnekort
 • Elektronisk OLED-søker med 9,44 millioner piksler

Eksepsjonell Autofokus

Sony A1 har en blanding mellom en fasebasert autofokus med hele 759 fokuspunkter og en kontrastbasert autofokus som har 425 punkte. Disse to jobber for å gi deg perfekt fokus hver gang. Trackingfunksjonen på autofokusen bruker kunstig intelligens og følger motivet med høy presisjon. Sporingen kan nå også brukes ved fotografering av fugler, i tillegg til mennesker og dyr. Autofokusen gjør hele 120 sporingsberegninger per sekund – dobbelt så mange som Sony A9 II.

Komponenter med høy ytelse

Sony A1 leveres med en ny Exmor RS CMOS-sensor med 50,1 megapiksler som gir deg muligheten til å ta fantastiske bilder med høyt dynamisk område. I kamerahuset er det også en ny type prosessor, kalt BIONZ XR. For at et kamera med denne typen funksjonalitet skal fungere uten å være treg, er det nødvendig med mye prosessorkraft, derfor har Sony utviklet BIONZ XR som er 8 ganger kraftigere sammenlignet med den forrige modellen BIONZ X.

Stabilisering av bilde- og video

Den innebygde 5,5-trinns bildestabiliseringen i Sony A1 gjør det enklere å ta bilder og video håndholdt ved å minimere virkningen av vibrasjoner og risting. Den nye videoopptaksfunksjonen kalt "active mode" bruker kraften til BIONZ XR-prosessoren og bildestabiliseringen for å gi deg svært stabilt materiale selv når du filmer håndholdt.

Elektronisk søker med høy oppløsning

Den elektroniske OLED-søkeren som finnes på Sony A1 har en oppløsning på 9,44 millioner piksler, dette er til dags dato den høyeste oppløsningen som er tilgjengelig på en søker. Søkeren har også en oppdateringsfrekvens på 240 bilder per sekund, slik at du kan holde tritt selv i raske arrangementer som sportsfotografering.

Bruk batterigrepet til å fungere lenger

Du kan supplere Sony A1 med VG-C4EM batterigrep som har plass til to batterier. For hvert batteri kan du ta opptil 530 stillbilder per lading.

Mekanisk og elektronisk lukker

Med den elektroniske lukkeren kan du fotografere opptil 30 bilder per sekund med tracking på autofokus, perfekt til å fotografere sportsarrangementer eller dyr i naturen. Sony A1 gir deg også muligheten til å fotografere helt stille og uten vibrasjon med den elektroniske lukkeren, noe som er flott for fotografering i stille omgivelser. Nå, for første gang i et alphakamera, kan du også bruke blitssynkronisering med den elektroniske lukkeren.

Film opptil 8k/30p

Sony A1 kan filme i 8k-oppløsning med 30 bilder per sekund med autofokussporing i opptil 30 minutter uten overoppheting. Med den kraftige bildestabiliseringen kan du filme håndholdt og oppnå fremragende resultater. Du kan også ta opp i sakte film med 4K-oppløsning med 120 bilder per sekund.
Teknologi for kreative mennesker er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på hva som skjer i teknologibransjen! Hvis du skriver inn e-postadressen din og begynner å abonnere, godtar du å motta nyhetsbrev fra Scandinavian Photo. Som abonnent får du eksklusive tilbud, siste nytt fra ledende varemerker i bransjen og massevis av inspirasjon til e-posten din.

Ditt samtykke er frivillig og du kan når som helst melde deg av eller trekke tilbake samtykket ditt. Les mer om vår behandling av personopplysninger og dine rettigheter i vår personvernerklæring.

Handlevogn

Handlevogn

Din handlevogn er tom!

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Liker

Liker

Ønskelisten er tom

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Del handlevogn

Lagre lenken til senere, send den til en venn eller del den i communityet.

Navngi handlevognen
Lenke til handlevognen