Blitskoadapter ADP-AMA

Sony Blitskoadapter ADP-AMA

1006076
499 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Bestillingsvare
Bestillingsvare
En enkel og sikker måte for å feste tilbehør til ditt Sony-kamera via blitsskoen. Adapteret med autolås gir deg mulighet til å velge et større utvalg tilbehør med universalsko. Enkelt å feste tilbehør for sko med flere grensesnitt, for eksempel blitser og lys, på kamera med tilbehørssko med autolås Den medfølgende hetten som beskytter kontakten, låses fast på adapteren slik at festede tilbehør holdes sikre Skoadapteren er liten og lett slik at du enkelt kan legge den i en kameraveske, et kameraetui eller en lomme, og ta det med deg overalt uten problemer Kompatibel med blant annet NEX-7, SLT-A37, SLT-A57, SLT-A77, A550, A700
Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev!

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.