Sony Burano 8K Body + 3x CEBG960T
Sony Burano 8K Body + 3x CEBG960T
Sony Burano 8K Body + 3x CEBG960T
Sony Burano 8K Body + 3x CEBG960T
Sony Burano 8K Body + 3x CEBG960T
Sony Burano 8K Body + 3x CEBG960T
Sony Burano 8K Body + 3x CEBG960T
Sony Burano 8K Body + 3x CEBG960T
Sony Burano 8K Body + 3x CEBG960T
Sony Burano 8K Body + 3x CEBG960T
Sony Burano 8K Body + 3x CEBG960T
Artikkelnummer: 1101039

Sony Burano 8K Body + 3x CEBG960T

Burano 8K Body + 3x CEBG960T

Nettlager
Bestillingsvare
Butikklager:
 • Fullformat 8,6K CMOS-sensor
 • Innebygd, variabelt ND-filter
 • Ta opp internt med X-OCN

Velg variant

409 990 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Fri frakt ved kjøp over 1 000 kroner
Kjøp nå og betal innen 14 dager
Personlig service og ekspertrådgivning

Oppdag Sonys CineAlta BURANO 8K Digital Cinema Camera. Designet med høy mobilitet i fokus, noe som ofte kreves for solofotografering, løfter Sonys nye CineAlta Burano 8K Digital Cinema Camera din filmstil ved å tilby opptil 8,6K opptak i et kompakt fullformathus. Unik bildestabilisering i kameraet for E- og PL-objektiver, rask hybrid autofokus og et praktisk, justerbart ND-filter gir enestående brukervennlighet og bildekvalitet. Perfekt som et VENICE B- eller C-kamera for sømløst å matche din profesjonelle filmskaping.

Fordeler

 • Fullformat 8,6K CMOS-sensor
 • Støtte for oppløsninger fra HD til 8,6K
 • Innebygd, variabelt ND-filter
 • Rask og nøyaktig hybrid autofokus
 • Det samme robuste, pålitelige PL- og E-objektivfestesystemet som VENICE
 • Dobbel base ISO 800-3200 ISO-område
 • Fasedeteksjon AF | Ansikts-/øyesporing
 • Doble kortspor for CFExpress type B
 • Kompakt, svært mobil design

Fullformat 8,6K CMOS-sensor

I tillegg til å matche VENICEs eksepsjonelle bildegjengivelse, integrerer BURANO-kameraets 8,6K CMOS-sensor Sonys anerkjente autofokusteknologi – en stor fordel for fartsfylte solofotografer med utfordrende fokus. Sensoren tilbyr også fullformat- og Super35-moduser, slik at du kan velge mellom et bredt spekter av objektiver som passer til ulike typer prosjekter.

Rask og nøyaktig autofokus

BURANO-kameraets autofokusalternativer er tilgjengelig med Sony E-mount-objektiver, og inkluderer rask hybrid autofokus (fasegjenkjenning AF/kontrastgjenkjenning AF) og øye-AF, som gjør at motiver i rask bevegelse kan fanges nøyaktig, selv når du arbeider alene.

Bildestabilisering

En spennende funksjon som er unik for BURANO, er dens innebygde bildestabilisering for objektiver med Sony E- og ARRI PL-fatning, en første innen digital opptak i filmstil. Denne nye funksjonen for PL-fatning tilbyr 3-akset pitch, yaw og roll-stabilisering med alternativer for høy, lav og av. E-mount-objektiver drar nytte av 5-akset pitch, yaw, roll, x og y-stabilisering med aktiv, standard og av-innstillinger.

Innebygd, variabelt ND-filter

Solofotografer kan raskt justere eksponeringen når de står overfor skiftende lysforhold ved å bruke BURANO-kameraets integrerte elektronisk variable 0,6 til 2,1 ND-filter.

ARRI PL og Sony E-fatning

BURANO er utstyrt med det samme robuste, pålitelige PL- og E-objektivfatningsystemet som VENICE, slik at du kan velge mellom et bredt utvalg av objektiver. PL-fatningen er kompatibel med alle Super35 og fullformat PL-objektiver i sfæriske og anamorfe versjoner. Den støtter også Cooke/I-teknologi for frame-by-frame-metadata og ZEISS eXtended Data. E-fatningen støtter metadata når du bruker Sony E-fatning-objektiver.

HD til 8K-opptak med støtte for flere kodeker

Støtte for oppløsninger fra HD til 8,6K gjør at BURANO kan få bilder av høy kvalitet for alle dine produksjoner. Støttede interne opptaksformater inkluderer den nye XAVC-H som bruker den høyeffektive H.265-koderen til å ta opp 8K-filer, X-OCN LT for imponerende råopptak med effektiv lagring, og både XAVC-I og XAVC-L for UHD 4K og HD .

X-OCN 16-bits originalkamera negativ

Perfekt for de mest avanserte arbeidsflytene, X-OCN (Extended Tone Range Original Camera Negative)-kodere kombinerer 16-bits presisjon med moderate bithastigheter for å produsere fantastisk fargegjengivelse med håndterbare filstørrelser. X-OCN støttes for flere oppløsninger og bildefrekvenser opptil 8,6K 16:9 30 fps.

Teknologi for kreative mennesker er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på hva som skjer i teknologibransjen! Hvis du skriver inn e-postadressen din og begynner å abonnere, godtar du å motta nyhetsbrev fra Scandinavian Photo. Som abonnent får du eksklusive tilbud, siste nytt fra ledende varemerker i bransjen og massevis av inspirasjon til e-posten din.

Ditt samtykke er frivillig og du kan når som helst melde deg av eller trekke tilbake samtykket ditt. Les mer om vår behandling av personopplysninger og dine rettigheter i vår personvernerklæring.

Handlevogn

Handlevogn

Din handlevogn er tom!

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Liker

Liker

Ønskelisten er tom

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Del handlevogn

Lagre lenken til senere, send den til en venn eller del den i communityet.

Navngi handlevognen
Lenke til handlevognen