E 18-200mm f/3.5-6.3 OSS

Sony E 18-200mm f/3.5-6.3 OSS

313488
  • Superzoom til Sonys speilløse systemkameraer med APS-C-sensor
  • Tilsvarer 27-300 mm og passer derfor utmerket som reiseobjektiv og i situasjoner du ikke vet hva du kan vente deg
  • Utstyrt med stabilisator som kompenserer kamerarystelser
10 490 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Bestillingsvare
Bestillingsvare

Sony E 18-200/3,5-6,3
Teleobjektiv med 11x zoom og optisk bildestabilisator for skarpere bilder ved håndholdt fotografering. Fokusmotoren er lydløs når du filmer. Stort zoomområde dekker de aller fleste situasjoner, og er glimrende til reise eller når du ikke ønsker å bytte objektiv.

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.