Rabatt ved kjøp av kamera
Sony FE 24–50 f/2,8 G
Artikkelnummer: 1100091

Sony FE 24–50 f/2,8 G

Allsidig og lyssterk standardzoom for fullformat

Nettlager
Finnes på lager
Butikklager:
 • For fullformatsensor
 • Rask og stillegående autofokus
 • 19 cm nærgrense
14 989 NOK

Rabatt ved kjøp av kamera

Akkurat nå kan du spare 3000 kroner når du kjøper dette objektivet sammen med et utvalgt Sony-kamera. Du kan få rabatt på ett objektiv per kamera. Kampanjen er gyldig frem til 31/3 - 2025.
Fri frakt ved kjøp over 3 000 kroner
Kjøp nå og betal innen 14 dager
Personlig service og ekspertrådgivning

Ta bedre hverdagsbilder med Sonys kompakte standardzoomobjektiv FE 24-50 f/2,8 G, som er utviklet spesielt for kamerahus i Sony Alpha-serien. Dette objektivet gir enestående G Lens™-oppløsning og bokeh i hele 24-50 mm-omfanget. Med avansert optisk design, suveren skarphet og dyp bokeh, utmerker det seg både ved fotografering og videoopptak. Du får eksepsjonell autofokusytelse som sørger for rask og nøyaktig fokusering med to optimaliserte lineære motorer. Objektivet passer godt for videoopptak og støtter innebygd stabilisering i aktiv modus, kompensasjon for brennviddeendringer og er ideelt for gimbals og droner. Opplev enestående stillbilde- og opptaksytelse selv under krevende forhold takket være objektivets svært kompakte og lette design.

Fordeler

 • For fullformatsensor
 • Rask og stillegående autofokus
 • Høy lysstyrke med blenderåpning på f/2,8
 • 19 cm nærgrense
 • Kompakt og lett
 • Værbestandig konstruksjon

God kvalitet i hverdagen

Finn den perfekte standardzoomen for kreativitet i hverdagen. Dette komplette og lette f2,8 standardzoomobjektivet gir deg zoomfleksibilitet, G Lens™-oppløsning og elegant stil. Det er den perfekte følgesvenn i hverdagen når du fotograferer og lager video.

Kompakt, men likevel kraftig

SEL2450Gs kompakte design går ikke på bekostning av den optiske kvaliteten. Med fire asfæriske elementer, to ED-elementer og elleve blenderlameller gir det utrolig skarpe bilder med minimal aberrasjon og jevn bokeh. Opplev friheten som den kompakte størrelsen og den suverene optikken gir.

Klar for action

Hold alltid motivet i fokus når du fotograferer eller filmer. Autofokusmotoren holder også tritt med høye bildefrekvenser som 4K 120 bilder per sekund og seriebildeopptak med 30 bilder per sekund. Få tilgang til den fulle kraften i Sony Alpha-kameraet med Sony FE 24-50 f/2.8 G.

Kreative nærbilder

Sony FE 24-50 f/2,8 G har en imponerende nærbildeytelse med en maksimal forstørrelse på 0,3x og en minste nærgrense på 0,19 m, slik at du kan ta bilder av motivet på kort avstand. Denne funksjonen er perfekt for nærbilder av produkter eller naturbilder, og gir ekstra fleksibilitet i hverdagen.

Perfekt for filmproduksjon

SEL2450Gs lyssterke blender på f2,8, stillegående autofokus og minimalt med brennviddeforandring gjør det til et perfekt objektiv for filmskapere. Det er kompatibelt med den Sony-utviklede funksjonen for kompensasjon for brennviddeendring og aktiv stabilisering, slik at du kan lage bilder av kinokvalitet med en lett løsning.

Leveres med

 • Sony FE 24-50 f/2,8 G
 • Objektivdeksler foran og bak
 • Solblender
Teknologi for kreative mennesker er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på hva som skjer i teknologibransjen! Hvis du skriver inn e-postadressen din og begynner å abonnere, godtar du å motta nyhetsbrev fra Scandinavian Photo. Som abonnent får du eksklusive tilbud, siste nytt fra ledende varemerker i bransjen og massevis av inspirasjon til e-posten din.

Ditt samtykke er frivillig og du kan når som helst melde deg av eller trekke tilbake samtykket ditt. Les mer om vår behandling av personopplysninger og dine rettigheter i vår personvernerklæring.

Handlevogn

Handlevogn

Din handlevogn er tom!

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Liker

Liker

Ønskelisten er tom

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Del handlevogn

Lagre lenken til senere, send den til en venn eller del den i communityet.

Navngi handlevognen
Lenke til handlevognen