Cashback 1 100 kr
Artikkelnummer: 1008336

Sony FE 70-200mm f/4 G OSS

Skarpt og kompakt teleobjektiv for fullformat

Nettlager
Finnes på lager
Butikklager:
 • Lett, smidig og skarp telezoom til Sonys speilløse fullformatskameraer
 • Rask autofokus, værtett, bildestabilisert og med konstant blender på f/4
 • Passer til portrett., sport og naturfoto der du vil bære lett
15 450 NOK

Sony Summer Cashback

Akkurat nå kan du få 1100 kroner tilbake når du kjøper dette produktet fra Sony. For å benytte deg av tilbudet, registrer kjøpet ditt på Sonys nettside. Klikk på "les mer" for å se alle produktene som er inkludert i cashbacken, samt alle vilkår og betingelser. Kampanjen varer frem til 31. juli 2024.
Les mer
Fri frakt ved kjøp over 1 000 kroner
Kjøp nå og betal innen 14 dager
Personlig service og ekspertrådgivning

Kompakt, solid og fleksibel telezoom for mange situasjoner

70-200 mm er en brennvidde som kan brukes til mye. Den passer utmerket til portrett med en god arbeidsavstand til modellen, og gir en god bakgrunnsuskarphet. Det kan utmerket godt brukes i studio, da du kan zoome inn og ut for å få variert utsnitt og avstand. Optikken kan også gjerne brukes til landskapsfotografering for å isolere detaljer på litt avstand.

Fordeler:

 • Fleksibel brennvidde
 • Høy skarphet over hele bildet
 • Konstant lysstyrke
 • Lett og smidig
 • Bildestabilisering
 • Intern zoom og fokus
 • Værtett
 • Passer både fullformat og APS-C
 • Leveres med stativfeste

Høy skarphet over hele bildeflaten

Optikken er bygget med fokus på bildekvalitet, og gjengir svært høy skarphet over hele bildeoverflaten på samtlige brennvidder. Teknikker som Advanced Aspherical elements, to Super ED-glass og Nano AR-coating minimerer refleksjoner, gir høy kontrast og høy oppløsning.

Konstant lysstyrke

Den konstante lysstyrken passer perfekt for deg som jobber i studio og vil beholde en konstant eksponering uansett brennvidden, og også dersom du fotograferer action og raskt vil zoome inn og ut mellom ulike bilder uten å forandre eksponering eller lukkertider. Blenderen er 9-bladig for å gi en fin bakgrunnsuskarphet.

Lett og smidig

70-200mm f/4 G OSS veier omtrent halvparten av 70-200mm f/2,8 GM OSS. Dette gjør objektivet til et godt balansert verktøy for deg som ønsker stabilitet men ikke vil miste bilde- eller byggkvalitet. Det er ikke et problem å håndholde objektivet selv over lenger perioder.

Bildestabilisering

Optikken har innebygd bildestabilisering med to ulike moduser. Stabiliseringen reduserer bevegelsesuskarpheten og gjør det mye lettere å bruke objektivet på de større brennviddene.

Intern zoom og fokus

Konstruksjonen er med intern zoom og fokus, noe som innebærer at objektivet ikke endrer størrelse. Dette bidrar til å minimere at støv og fukt kommer inn i objektivet. Bruker du objektivet på et stativ beholder du samme vektsentrum, samt at eventuelle filtere ikke roterer.

Værtett

Optikken tåler håndtering utendørs i tøffere situasjoner takket være tetninger for både støv og fukt.

Passer både fullformat og APS-C

Selv om det er designet for Sonys fullformatskameraer i A7- og A9-serien passer objektivet også utmerket på Sonys kameraer med APS-C sensor. Da tilsvarer det et 105-300mm objektiv, noe som gjør det til et utmerket action- og sportsobjektiv.

Leveres med stativfeste

Optikken leveres med stativfeste. Ved å montere objektivet på stativfestet får du en betydelig bedre balanse enn om stativet monteres direkte på kameraet. Stativfestet gir deg også muligheten til å rotere objektivet mellom stënde og liggende modus, også når det sitter montert på stativet.

Leveres med:

 • Solblender ALC-SH133 (rund form, bajonettype)
 • Fremre linsedeksel
 • Bakre linsedeksel
 • Veske
 • Stativfeste
Teknologi for kreative mennesker er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på hva som skjer i teknologibransjen! Hvis du skriver inn e-postadressen din og begynner å abonnere, godtar du å motta nyhetsbrev fra Scandinavian Photo. Som abonnent får du eksklusive tilbud, siste nytt fra ledende varemerker i bransjen og massevis av inspirasjon til e-posten din.

Ditt samtykke er frivillig og du kan når som helst melde deg av eller trekke tilbake samtykket ditt. Les mer om vår behandling av personopplysninger og dine rettigheter i vår personvernerklæring.

Handlevogn

Handlevogn

Din handlevogn er tom!

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Liker

Liker

Ønskelisten er tom

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Del handlevogn

Lagre lenken til senere, send den til en venn eller del den i communityet.

Navngi handlevognen
Lenke til handlevognen