Det virker som at du bruker en gammel nettleser, det kan føre til at alt ikke fungerer eller ser ut som det skal gjøre.

Minnekort AXS-A512S24 512GB

Sony Minnekort AXS-A512S24 512GB

1011646
15 995 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Ikke lenger kjøpbar
Ikke lenger kjøpbar

AXS-minnekort for AXS-R5 RAW-innspilling, som er mindre og holder seg kjøligere enn originalminnekortene. Akkurat som forgjengeren er dette minnekortet kjemperaskt - garantert skrivehastighet på 2,4GB/s, med høy kapasitet - 512 BG - for krevende filming med høy frame-rate i 4K og 2K.

Leveres med:
AXS minnekortadapter

@scandinavianphoto_no

Vi hjelper deg å ta bedre bilder! Utstyr, inspirasjon, kunnskap og råd innen fotografering og video. #Scandinavianphoto_no

Følg

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.