Solblender ALC-SH131DI til Sonnar T* FE 55mm

Sony Solblender ALC-SH131DI til Sonnar T* FE 55mm

1028065
685 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Ikke kjøpbar
Ikke kjøpbar

En solblender reduserer flate og uønskede refleksjoner i bildene dine, samtidig som dety beskytter ditt objektiv til en viss grad mot støt og riper. Denne solblenderen passer til Sony T* FE 55 f/1,8 ZA. Solblenderen brukes først og fremst i motlys, som navnet foreslår, men det kan kan godt sitte på kameraets objektiv nesten hele tiden.

Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev!

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.