Sony ZV-1 + Håndgrep GP-VPT2BT + ECM-W2BT Wireless Microphone
Sony ZV-1 + Håndgrep GP-VPT2BT + ECM-W2BT Wireless Microphone
Sony ZV-1 + Håndgrep GP-VPT2BT + ECM-W2BT Wireless Microphone
Sony ZV-1 + Håndgrep GP-VPT2BT + ECM-W2BT Wireless Microphone
Artikkelnummer: 1051593

Sony ZV-1 + Håndgrep GP-VPT2BT + ECM-W2BT Wireless Microphone

Kompakt vloggkamera med trådløs mikrofon og praktisk håndgrep

Nettlager
Ukjent leveringstid
Butikklager:
 • Enkelt sett å komme i gang med
 • Perfekt for vlogg-, gruppe- eller selfiefotografering
 • Innebygd mikrofon av høy kvalitet
12 790 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Fri frakt ved kjøp over 1 000 kroner
Kjøp nå og betal innen 14 dager
Personlig service og ekspertrådgivning

Vlog-kamera med imponerende autofokus

ZV-1 er et kompaktkamera som har høy kapasitet for kreativ videoskaping. Takket være den utfoldbare LCD-skjermen, ekstremt rask autofokus og det ergonomiske grepet er den perfekt for vlogg-, gruppe- eller selfiefotografering. Dette kameraet har også en treveis mikrofon som bruker Sonys mest avanserte videokamerateknologi. Dette resulterer i meget god lyd direkte i kameraet uten å måtte koble til eksterne mikrofoner. Sonys ZV-1 er for deg som vil komme raskt i gang og produsere videoer av høy kvalitet med et enkelt trykk på en knapp.

Fordeler

 • Utfellbar skjerm
 • 4K-filming
 • AI-gjenkjenning for optimale resultater
 • Bokeh og product showcase modus
 • Mikrofon av høy kvalitet
 • Ergonomisk grep
 • Allsidig brennvidde på 24-70 mm
 • Enkelt å komme i gang
 • ZV-1 har mottatt EISA-prisen for beste VLOG-kamera
 • ZV-1 har mottatt DP Review Gold Award
 • Imaging Edge-appen har nå funksjonen til å bruke ZV-1 som webkamera
 • Direktestrøm med din ZV-1 via USB

AI-gjenkjenning for optimal autofokus

ZV-1 har mange nyttige funksjoner som gir mindre fokus på innstillinger og mer fokus på selve filmingen. Kameraet bruker objektgjenkjenning for følgende øyeautofokus, noe som betyr at du aldri trenger å bekymre deg for at kameraet ikke finner fokus – uansett hvilken kvalitet du tar opp i! En annen nyttig funksjon er «soft skin-effekten» som reduserer rynker, men samtidig opprettholder skarpheten rundt øyne og munn. Kameraet tilpasser og optimerer også hudtoner i filmen slik at det ser best mulig ut når materialet så skal brukes til for eksempel Youtube og Instagram.

product showcase modus

Vil du spille inn og anmelde produkter? Eller kanskje bare vise forskjellige objekter i videoen din? Takket være denne innstillingen vil kameraet raskt endre fokus til objektet du ser på uten å måtte slå av øyesøkende autofokus eller skjule ansiktet. Med denne funksjonen kan du garantere at kameraet fokuserer på de riktige tingene.

Boke-modus

En populær effekt ved filming er bokeh, eller bakgrunnsskarphet som det også kalles på svensk. På kameraets C1-knapp er det en forhåndsprogrammert bokeh-modus som fremhever uskarphet i bakgrunnen og setter deg i et klarere fokus. Perfekt når du vil ha ekstra fokus på deg eller objektet ditt og ønsker å gjøre bakgrunnen uskarp.

Livestream via USB

Med den siste fastvareoppdateringen har du muligheten til å livestreame fra din Sony ZV-1 via en USB-kabel i datamaskinen. Med den høye lyd- og videokvaliteten du får fra Sony ZV-1, kan du nå få mest mulig ut av nettmøtene dine.

Håndtak med Bluetooth-fjernkontroll for Sony

Et håndtak og stativ som er perfekt for fotografering eller vlogging. Koble den til ditt kompaktkamera eller speilløse systemkamera og få stabilitet samt flere grep- og posisjoneringsmuligheter. Når grepet brukes med et kompatibelt kamera, kan det kobles trådløst til kameraet. Alle funksjonene som er tilgjengelige på kameraets C1-knapp vil være tilgjengelige på håndtakets C1-knapp i stedet. På denne måten slipper du å ta på kameraet under filming eller stillbilder, noe som gir mer stabilitet.

Trådløst mikrofonsett perfekt for vlogg

Øk lydkvaliteten når du spiller inn filmer med Sony ECM-W2BT. Dette trådløse mikrofonsettet er perfekt hvis du for eksempel vlogger og bruker et kompakt- eller systemkamera. Takket være blitsskofestet plasserer du mottakeren direkte på kameraet og har deretter opptil 200 meters rekkevidde til mikrofonmottakeren. Med den plassert tett inntil munnen får du klar og ren lyd fra alle kanter i alle miljøer. Mikrofonsettet er tilpasset utendørs bruk med både støv- og vannmotstand samt medfølgende vindbeskyttelse.

Leveres med

 • Sony ZV-1
 • Sony grep GP-VPT2BT
 • Sony Trådløst mikrofonsett ECM-W2BT
 • Vindbeskyttelse for mikrofon
Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev!

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.