Lydmixer MixPre-10T

Sound Devices Lydmixer MixPre-10T

1036583
26 190 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Bestillingsvare
Bestillingsvare

MixPre-10T er en kompakt lydopptaker med åtte XLR/TRS-tilkoblinger som også kan brukes som lydkort for en datamaskin. Innspilleren kan monteres under et kamera med 1/4" stativgjenge.

 • Kashmir mkrofonforsterker
 • 32-bit A-D omvandler
 • -130 dBV noise floor
 • Analog limiter

MixPre-10T lar deg spille inn lyden internt på enheten, samtidig som den agrerer som et lydkort for datamaskinen. Dette gjør at du f.eks. kan spille inn en backup på MixPre samtidig som lyden sendes videre til et valgfritt program på datamaskinen.

Tidskode

Med HDMI-inngangen kan lydinnspilleren ta imot tidskode fra et kamera. Dette hjelper til når du skal synkronisere lyd og bilde i etterbehandlingen. Gjennom HDMI-tilkoblingen kan du også trigge innspillingen av lyden fra kamera, når du starter innspillingen på kamera begynner også enheten å spille inn lyden. MixPro10T har også innebygd tidskodegenerator som passer på at du alltid har tilgang til nøyaktig tidskode, og kan sende den til et videokamera. Generatoren fortsetter å jobbe i flere timer, selv om enheten stenger av og ikke har tilgang til eksterne strømkilder.

Bluetooth

Med SoundDevices-appen kan du overvåke og styre opptakeren. Du kan blant annet se lydnivåer, tidskode og høre på tidligere lydopptak.

Flerkanalig innspilling

Enheten spiller inn de miksede signalene samtidig som de individuelle kanalene spilles inn som separate lydspor. Materialet lagres på vanlige SD-kort.

Strømforsyning

MixPro-10T leveres med en batteriholder for 4 stk AA-batterier. Med disse batteriene får du ca 2-3 timers innspillingstid. Som tilbehør finnes batteriholdere for 8 stk AA-batterier samt batteriadapter for Sony L-serie. Enheten kan også strømforsynes via 4-pin Hirosekontakt (10-18 volt) eller USB-C tilkobling.

AUX-inngang

Lydopptakeren har en 3,5 mm tele AUX-inngang som kan spille inn et 2-kanalig stereosignal f.eks. fra en mikrofon eller lydutgangen fra et kamera.

Tilkoblinger:

 • 8 stk XLR/TRS-innganger
 • Mini-XLR-lydutgang
 • 3,5 mm tele hodetelefonutgang
 • 3,5 mm tele stereoutgang
 • 3,5 mm tele AUX-inngang
 • Tidskode inn og ut
 • USB-A og USB-C

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.