Studio

For deg som jobber kreativt med foto, video, lyd eller etterbehandling, kan et studio være et perfekt alternativ. Hos oss finner du produktene du trenger for et studio av høy kvalitet – velg blant våre ferdige pakker eller skreddersy et studio for dine behov. Vi gir deg gode råd og veiledning.

Fotostudio

Enten du vil fotografere portretter, produkter eller stilleben, finner du alt du trenger hos oss. Vi har løsninger for deg som ønsker å ta bilder i et studio, hjemme eller utendørs.

Videostudio

Jobber du med video og vil lage en profesjonell studioløsning? Vi har produktene og løsningene for deg – enten du er nybegynner eller proff.

Lydstudio

Vil du ta lyden på videoopptakene til neste nivå eller utruste podcaststudioet ditt med bedre utstyr? Vi hjelper deg med å lage et lydstudio for dine behov.

Arbeidsstudio

Gjør arbeidet enklere ved å skape den perfekte arbeidsstasjonen for alle typer studioarbeid. Velg mellom datamaskiner med høy ytelse, skjermer og produkter for skrivebordet.


Nøl ikke med å ta kontakt med oss om du vil ha hjelp til å finne rett utstyr og programvare for dine behov. Du når oss via info@scandinavianphoto.no, 21659840 eller ved å besøke oss i vår butikk i Oslo. Gå heller ikke glipp av våre nyhets- og kunnskapssider der du finner mer inspirasjon og produkttips som hjelper deg å skape enda bedre bilder og videoer. Lykke til!

Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på ny teknologi! I vårt nyhetsbrev gir vi deg eksklusive tilbud, siste nytt fra ledende merker i bransjen og massevis av inspirasjon. Ved å abonnere på vårt nyhetsbrev godtar du at dine personopplysninger vil bli behandlet i henhold til våre retningslinjer for personvern.