Arbeidsstudio

1200x400-workspace.jpg

Skap den optimale arbeidsplassen i studioet

Legg til rette for kreativt arbeid ved å skape den perfekte arbeidsstasjonen for alle typer studiojobber. Vi har produktene som forenkler arbeidet ditt fra idé til ferdig resultat – enten du jobber med bilde, lyd eller etterbehandling. Velg mellom datamaskiner med høy ytelse, skjermer og tilbehør til studioet ditt.

Finn datamaskinen for ditt studio

Leter du etter en bærbar PC for kreativ skapelse, en praktisk laptop eller en kraftig stasjonær datamaskin? Her finner du datamaskinen for dine behov, enten du vil redigere bilder og videoer, spille inn en podcast eller oppgradere hjemmekontoret.

 

Skjermer for kreatører

Trenger du en skjerm for foto, video eller hjemmekontor? Her finner du dataskjermer for arbeidsplassen og skjermer som er tilpasset videoredigering og animasjon, med kalibreringsfunksjoner og farger du kan stole på.

 

Tilbehør for smartstudio

For å optimalisere arbeidsplassen din og bli enda mer effektiv, fins det flere produkter tilgjengelig. Her får du tips om tilbehør som gir deg et smart skrivebord, frigjør plass og gir deg en enklere arbeidsflyt.

 

Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på ny teknologi! I vårt nyhetsbrev gir vi deg eksklusive tilbud, siste nytt fra ledende merker i bransjen og massevis av inspirasjon. Ved å abonnere på vårt nyhetsbrev godtar du at dine personopplysninger vil bli behandlet i henhold til våre retningslinjer for personvern.