Finn riktig datamaskin

1200x400-banner-hitta-ratt-dator.jpg

Leter du etter en bærbar PC for kreativt arbeid, en praktisk laptop eller en kraftig stasjonær datamaskin? Hos oss på SP finner du datamaskinen for dine behov, enten du vil redigere bilder og videoer, spille inn en podcast eller oppgradere hjemmekontoret. Vi hjelper deg med å velge!

Bærbare PC-er for kreativt arbeid

Her finner du laptoper med prosessor, grafikk og RAM som er perfekte for kreativt arbeid – enten det er bilde, video eller lyd. Velg mellom 13-17" skjerm og ytelsen som passer for deg.

Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev!

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.