Fotostudio

Banner_PorträttStudioknapp.jpg

Utstyret du trenger for studiofotografering

Enten du vil fotografere portretter, produkter eller stilleben, finner du alt du trenger hos oss. For virkelig godt studiobilde trenger du produkter som systemkamera, objektiver, studioblitser, bakgrunn, lysformere og tilbehør. Vi har løsningene både for deg som ønsker å lage ditt første fotostudio og for deg som ønsker å ta ditt nåværende studio til et nytt nivå.

SP anbefaler

Blitser og stativer er det som danner grunnlaget for fotostudioet ditt. Her kan du velge mellom våre ferdige pakker med studioblitser og lysformere som lar deg komme i gang med virkelig god studiofotografering.

Bygg studioet ditt for produktfotografering

Her finner du løsninger for produktfotografering, enten du skal fotografere klær, smykker eller teknologi. Velg mellom blitspakker, fotobord, lysformere og annet tilbehør som passer til dine spesifikke behov.

 

Fotografer portrett i studio

For at du skal kunne ta enda bedre portretter i studioet ditt, har vi samlet ferdige pakker og produkter som er tilpasset portrettfotografering. Du finner studioblitser, lysformere, tethering, bakgrunner og flere tilbehør for enkelt å bygge et fotostudio i henhold til dine spesifikke behov.

Ta med studioet uansett hvor enn du er

Trenger du et studio som du kan ta med deg for å fotografere hos kunden, hjemme eller utendørs? Her finner du produkter som er perfekte for å lage et studio som du enkelt kan transportere mellom forskjellige steder.

Skap arbeidsplassen din i studioet

Legg til rette for kreativt arbeid ved å skape den perfekte arbeidsstasjonen for alle typer studiojobber. Vi har produktene som forenkler arbeidet ditt fra idé til ferdig resultat – enten du jobber med bilde, lyd eller etterbehandling.

Les mer om blitser og studiofotografering

5
mar

Dramatisk photoshoot med Godox-blitser

Bli med fotograf Mikael Järnåsen når han tester Godox AD200 TTL sammen med røyk i et dramatisk miljø for å skape en ny serie bilder til et pågående visuelt kunstprosjekt. Tidligere har han jobbet med speedlights, og nå har han oppdaget fordelene med de kraftigere AD-blitsene fra Godox.

Les mer

25
sep

Vi besøker John Hagbys studio

Vi har besøkt studiofotografen John Hagby som er produktekspert og foreleser innen blits- og studioutstyr. Vi fikk et innblikk i hvordan det ser ut i hans studoi, hva slags utstyr han bruker, og vi fikk Johns beste lyssettingstips. I følge John er det viktigste å begynne med å skape en enkel lysseting og mestre den, for å siden bygge videre og utforske alle muligheter omkring lyssetting.

Les mer

22
jan

Lyssetting ved portrettfotografering

Når dagene blir kortere og lyset forsvinner allerede tidlig på ettermiddagen, det er på tide å bruke eget lys eller teste å fotografere i studiomiljø. Mange kan tenke at fotografering med blitser og lyssetting er vanskelig, men når man bryter det ned og jobber rolig og metodisk så vil du fort oppdage hvilken kontroll du har over lyset. Et vanlig spørsmål er hvor skal man plassere blitsen? Svaret kan sammenlignes med en spørsmålet om hvor langt er egentlig et tau, da det avhenger av hva du ønsker å oppnå med ditt bilde og hvilken stil du ønsker på det. Vil du skape et mykt, kontrastrikt, hardt, mørkt eller lyst bilde?

Les mer
Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på ny teknologi! I vårt nyhetsbrev gir vi deg eksklusive tilbud, siste nytt fra ledende merker i bransjen og massevis av inspirasjon. Ved å abonnere på vårt nyhetsbrev godtar du at dine personopplysninger vil bli behandlet i henhold til våre retningslinjer for personvern.