Fotostudio

Banner_PorträttStudioknapp.jpg

Utstyret du trenger for studiofotografering

Enten du vil fotografere portretter, produkter eller stilleben, finner du alt du trenger hos oss. For virkelig godt studiobilde trenger du produkter som systemkamera, objektiver, studioblitser, bakgrunn, lysformere og tilbehør. Vi har løsningene både for deg som ønsker å lage ditt første fotostudio og for deg som ønsker å ta ditt nåværende studio til et nytt nivå.

SP anbefaler

Blitser og stativer er det som danner grunnlaget for fotostudioet ditt. Her kan du velge mellom våre ferdige pakker med studioblitser og lysformere som lar deg komme i gang med virkelig god studiofotografering.

Bygg studioet ditt for produktfotografering

Her finner du løsninger for produktfotografering, enten du skal fotografere klær, smykker eller teknologi. Velg mellom blitspakker, fotobord, lysformere og annet tilbehør som passer til dine spesifikke behov.

 

Fotografer portrett i studio

For at du skal kunne ta enda bedre portretter i studioet ditt, har vi samlet ferdige pakker og produkter som er tilpasset portrettfotografering. Du finner studioblitser, lysformere, tethering, bakgrunner og flere tilbehør for enkelt å bygge et fotostudio i henhold til dine spesifikke behov.

Ta med studioet uansett hvor enn du er

Trenger du et studio som du kan ta med deg for å fotografere hos kunden, hjemme eller utendørs? Her finner du produkter som er perfekte for å lage et studio som du enkelt kan transportere mellom forskjellige steder.

Skap arbeidsplassen din i studioet

Legg til rette for kreativt arbeid ved å skape den perfekte arbeidsstasjonen for alle typer studiojobber. Vi har produktene som forenkler arbeidet ditt fra idé til ferdig resultat – enten du jobber med bilde, lyd eller etterbehandling.

Les mer om blitser og studiofotografering

5
mar

Dramatisk photoshoot med Godox-blitser

Les mer

25
sep

Vi besøker John Hagbys studio

Les mer
Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev!

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.