Lydstudio

1200x400_ljudstudio-main.jpg

Finn de riktige produktene for lydstudioet

Vil du ta podcasten din til neste nivå ved å lage et podcaststudio, eller vil du sette opp musikk- eller lydstudioet ditt med bedre utstyr? Vil du lære hvordan du håndterer lydopptaket under et filmopptak på den beste måten? Da har du kommet til rett sted. Vi hjelper deg med å finne de riktige produktene og løsningene for dine behov.

SP anbefaler

En av de viktigste tingene for å fange god lyd er en god mikrofon, men det er flere produkter som du kan fylle på med for å få det aller beste sluttresultatet. Her har vi samlet noen ferdige pakker med produkter som du trenger for å komme i gang med et lydstudio.

Få bedre lyd til video

Når du spiller inn video, er det enkelt å fokusere mye på bildet, men like viktig som godt lys og de rette kameravinklene, er det med et godt lydopptak. Vi har produktene og løsningene for lydopptak i verdensklasse både for det store TV-studioet, det strømmede sceneshowet og for deg som skal spille inn en YouTube-video hjemme.

Studio for lydinnspilling

Når lyden er i fokus og du trenger et studio for lydopptak, har vi løsningene du trenger. Enten du leser inn en lydbok, spiller inn den nye hitlåten eller lager lydeffekter for den animerte filmen din, kreves de riktige verktøyene for å få best mulig lyd. Her finner du produktene for alle prosjekter, store og små.

Bygg ditt podcaststudio

Enten du vil ha et sted hvor du kan spille inn din egen podcast i fred og ro, eller du vil bygge et ekte podcaststudio for flere personer, har vi utstyret til deg. I vårt sortiment finner du alt fra USB-mikrofoner, studiohodetelefoner og mikserbord til ferdige podcastpakker med alt utstyret du trenger.

Lag elektronisk musikk

For deg som liker å lage din egen lyd, har vi et stort utvalg av synther, tastaturer og pocket operators, slik at du kan lage din egen elektroniske musikk. Hos oss finner du produkter fra flere kjente merker innen feltet, for eksempel Teenage Engineering, Roland og Zoom.

Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på ny teknologi! I vårt nyhetsbrev gir vi deg eksklusive tilbud, siste nytt fra ledende merker i bransjen og massevis av inspirasjon. Ved å abonnere på vårt nyhetsbrev godtar du at dine personopplysninger vil bli behandlet i henhold til våre retningslinjer for personvern.