Lyd for tv- og videostudio

1200x400_ljud-till-video.jpg

Lag flotte lydopptak i videoene dine

Noen ganger kan en ekstern mikrofon til videokameraet være nok, og noen ganger er det behov for litt flere produkter for et veldig godt lydopptak sammen med videoopptak. Vi tilbyr alt fra enkle kameramikrofoner til trådløse mikrofonsystemer med rackmottakere for store produksjoner. Her hjelper vi deg med å velge riktig.

Mikrofonmottakere for ditt kamera

Når du vil ha lyden direkte i videokameraet, er en trådløs kameramikrofon enkel å bruke. Fest deretter mikrofonmottakeren direkte til eller til kameraet og koble den til kameraets mikrofonkontakt. Du kan deretter koble til en eller to sendere trådløst og få lyden sammen med videoopptaket ditt.

Myggmikrofoner med trådløse sendere

Trådløse håndmikrofoner 

Tilbehør som gjør det enklere

Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på ny teknologi! I vårt nyhetsbrev gir vi deg eksklusive tilbud, siste nytt fra ledende merker i bransjen og massevis av inspirasjon. Ved å abonnere på vårt nyhetsbrev godtar du at dine personopplysninger vil bli behandlet i henhold til våre retningslinjer for personvern.