Bygg et videostudio med PTZ-kameraer

SP anbefaler

Her har vi gjort det enkelt for deg og laget ferdige pakker for ulike nivåer av streaming. Du kan selvfølgelig også skreddersy din egen pakke og velge utstyret som passer deg – bla ned for å lære mer. Vi tilbyr også komplette løsninger for ulike nivåer og i ulike prisklasser. Les mer om våre studioløsninger her eller kontakt våre eksperter for en konsultasjon på business@scandinavianphoto.no.

1. Velg riktig kamera for dine behov

Først bør du velge hvilken type PTZ-kamera du vil bruke. Vi har kameraer i alle prisklasser, fra 12 000 kroner til 250 000 kroner. Det er viktig at du velger et kamera med så stor sensor som mulig, og en optisk zoom som passer dine behov. Sensorstørrelsen øker med prisen - 1/2,5" er vanlig i PTZ, men 1" er å foretrekke under mørkere forhold.

For profesjonell streaming er et kamera med HDMI-utgang eller SDI-utgang flott. HDMI er kjent for de fleste, og du kan trekke opp til 15 meter. Hvis du trenger å gå videre, anbefaler vi SDI i stedet. SDI lar deg trekke opp til 85 meter og kan enkelt konverteres til og fra HDMI hvis du vil.

2. Bland flere kameraer med en bildemikser

Hvor mange kameraer vil du bruke? Pass på at du velger en bildemikser med riktig antall innganger, slik at du kan koble til alle kameraene dine og få full kontroll. Mange bildemiksere bruker HDMI-innganger, men hvis kameraet har SDI, kan du bruke en adapter mellom kameraet og mikseren.

9. Gjør utstyret komplett med nødvendig tilbehør

Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på ny teknologi! I vårt nyhetsbrev gir vi deg eksklusive tilbud, siste nytt fra ledende merker i bransjen og massevis av inspirasjon. Ved å abonnere på vårt nyhetsbrev godtar du at dine personopplysninger vil bli behandlet i henhold til våre retningslinjer for personvern.